Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi bajom lehet ( a herémmel)?

Mi bajom lehet ( a herémmel)?

Figyelt kérdés

Egy-1,5 hete kb. a jobb herém megduzzad, jóval nagyobb mint a bal, megkeménykedett és apró dudorok is vannak benne.

Eleinte csak akkor fájt ha ültem vagy megnyomódtak valamiért. Most már fáj ha köhögök egyet, szúr néha meg csíp mikor pisilek.

Mondtam páromnak hogy óvszerrel szeretkezzünk nehogy valami baja legyen, és mikor levettük akkor láttam, hogy a spermám állaga sem normális. Össze van tapadva teljesen, sűrű ragacsos (jóval sűrűbb mint lenni szokott általában) és nem egyben van hanem szabály szerűen darabos.

Nem tudok eljutni az orvoshoz, mert február közepéig nincs szabadnapom, mivel kezeljem vagy próbálkozzak. Valakinek hasonló volt már?

2011. jan. 20. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:

pedig muszáj orvoshoz menned

[link]

2011. jan. 20. 21:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy nem tudsz eljutni az orvoshoz, a here megduzzadása, fájdalma nem játék.

A csípő vizelet lehet valamilyen fertőzés jele is, amit a spermában látsz lehet genny.

Inkább tippet sem adok mivel lehetne kezelni. Mindenütt van rendelés munkaidő után is. Ha pedig nem lehet kikezelni betegállomány nélkül, akkor betegállomány. Mese nincs, Andersen halott.

2011. jan. 20. 21:09
 3/4 anonim ***** válasza:

valszeg heregyulladás

ne menj orvoshoz, ha az a golyód már nem kell

sőt ha átterjed a másikra, már a teherbeeséstől sem kell félnetek

2011. jan. 23. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:
arról is nem is beszélve, hogy állásod még lehet mősik, de herét újat nem kapsz
2011. jan. 23. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!