Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Viszkethet attól a péniszem...

Viszkethet attól a péniszem hogy nő rajta a szőr vagy csak izzad? Vagy valami más miatt van?

Figyelt kérdés

2. Ha valakinek aranyere van akkor az elmúlik ha rendszeresen keni körömvirág kenőccsel? 3. A péniszemen egy 2 Ft-os nagyságú piros folt van és mintha száraz lenne ott a bőr:SLehet adtól van egyáltalán a folt mert száraz ott a bőröm? Bekentem neogranormon kenőccsel az segít?

13 éves fiú vagyok...

2009. febr. 2. 22:15
 1/6 anonim ***** válasza:

ha a penis bőrén van akkor kenheted. De! Mivel vannak súlyos bőrbetegségek (gomba, psoriasis, nem bajok) amik elsősorban ott jelentkeznek én azt tanácsolom mj előbb bőrgyógyászhoz! Nem kell szégyellni a dolgot, ha betegség, csak árt neki a halogatás, kísérletezés! Sokáig lesz még rá szükséged!

Én most GYES-en vagyok a babámmal, de megadom a számot amin időpontot kérhetsz, egy teljesen megbízható kollégámtól!

06208258868

Remélem pesti vagy, mert ez a VIII. Mária u Bőrklinika STD rendelésének száma.

2009. febr. 2. 22:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Az aranyérre,attol függ milyen gyakran jön elö.Ha eléggé gyakran ajánlatos levetetni mert a krém nem képes csodákra az csak átmenetileg kezeli a tüneteit.A piros foltrol nézd meg alapossabban tényleg ki van-e száradva ha igen jó krémet választottál csak rendszeresen kezeld vele a száraz felületet.Az elsöre ha izzad azt érezned kell,ha azért viszketne mert nő rajta a ször az abban az esetben fordul elö ha ott borotválod magad,probáld meg minden tisztálkodás után,meg napközben is kamillás hintöporral beszorni az mind a 2 okot gyogyitja.
2009. febr. 2. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Kedves kollégák!

13 évesen aranyér? Itt valami nem stimmel! Nem lehet, hogy a fiú összes panasza összefügg egymással és egy kiterjedt mycosisról vagy ekcémáról van szó?

Kedves kérdező!

Általában nem jó ötlet levélben orvosi segítséget kérni, ha úgy érzed, orvosi segítségre vany szükséged, fordulj orvoshoz! Alapos viszgálat (de legalább ránézés) nélkül lehetetlen meggyógyítani téged. Jobbulást!

2009. febr. 2. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy van hanem csak gondoltam rá de miután olvastam itt olyanokat hogy a tünetek közöt van az hogy vérzik pl. nekem meg olyan nincs...ezért szerintem nincs is...A viszketés is szerintem izzadástól van...az a folt meg fogalmam sincs mi lehet...nem nagyon szégyellem ha van valami bajom nekem a szüleim adták arra a foltra és most megpróbálom hogy használ-e...ha nem akkor majd szólok nekik újra és elmegyünk orvoshoz...Amúgy igazából szinte biztos vagyok benne mostmár hogy semmi komolyabb bajom nincs csak biztos ami biztos alapon kérdeztem meg itt de kicsit gondolkoztam rajta és szerintem sok bajhom nincs...De azért köszönöm a válaszokat!
2009. febr. 2. 23:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Na mégis utána néztem ennek a két betegségnek háát lehetséges...ha nem javul akkor majd elmegyek orvoshoz...
2009. febr. 2. 23:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Na mostmár az ekcémára gondolok...:/Na akkor majd holnap szerintem szólok...
2009. febr. 2. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!