Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Erekciós zavar krónikus...

Erekciós zavar krónikus prosztatagyulladástól?

Figyelt kérdés

Volt már valakinek krónikus prosztatagyulladástól erektilis diszfunkciója? Öt hónap ED után elmentem urológushoz, aki krónikus prosztatagyulladást állapított meg nálam, és azt mondta hogy a merevedési zavarom emiatt alakult ki. Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek volt hasonló problémája, a gyógyszeres kezelés kezdetétől körülbelül mikor nyerte vissza a teljes erekcióképességet? Értelmes válaszokat előre is köszönöm!

20F

2011. jan. 12. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
36%
na igen ide vezet a férfiúi büszkeség, hogy nem mész dokihoz, ha jelentkezik a panasz...
2011. jan. 12. 17:36
 2/3 A kérdező kommentje:
senkinek nincs tapasztalata ezügyben?
2011. jan. 14. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Ne bántsuk őt!

Elsőnek is Szia, én is ugyanebben a cipőbe járok. 23 éves vagyok és 21évesen jött ki elsőnek egy akut gyulladás, azt kikezelték antibiotikummal és utána jól is voltam csak pár hónapra rá jött ki a krónikus gyulladás. Adj egy privát e-mail cimet, vegyük fel a kapcsolatot, mert erről hosszabb dolog beszélni.

2011. jan. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!