Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha hozzá nyúlok a kupakomhoz...

Ha hozzá nyúlok a kupakomhoz mikor már lehúztam a bőrt egy kcsit odaragad az ujjam és mikor leveszem az ujjam fáj! Mi ez? Normális?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
milyen kupakodról huzod le a bőrt????Bocs,de nem értem a kérdést.
2009. jan. 30. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok nekem nincs kupakom,de szerintem semmi gáz.Az nem árt ha megmosod egy kis kamilla teával 1x 2x mert lehet van egy kissebb gyulladásod az attól is lehet hogy heves voltál vagy szárazak voltatok és igy kidörzsölődött.
2009. jan. 30. 21:34
 3/9 A kérdező kommentje:
De csak 10 éves vok!!!
2009. jan. 31. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
második.Ne haragudj a kamilla teázás akkor is javasolom.Mindenféle képpen szólj anyukádnak,mert lehet nem jól mosod!Az öcsém is igy járt de neki fel is akadt a bör és belilult az orvos mosta ki neki!
2009. jan. 31. 17:59
 5/9 anonim ***** válasza:
A fityma alatt egy túrószerű váladék termelődik, azért ragad. Naponta legalább egyszer hátra kell húzni a bőrt, s alaposan megmosni a makkot, s persze pisiléshez is hátra kell húzni.
2009. febr. 1. 09:30
 6/9 A kérdező kommentje:
És akkor elmúlik?
2009. febr. 4. 14:59
 7/9 flux válasza:
Nemhiszem, hogy az a lényeg, hogy hogy pisilsz. Ha minden nap fürdésnél megmosod, természetesen a csupasz makkot is, akkor elvileg nemlehet gond. Ahogy visszaemlékszem, gyerekként sokkal érzékenyebb volt a makk, így ha hozzáértem fura érzés volt. Persze ez az idő múltával elmúlt. De ha ténylegesen fáj, akkor azért nemárt az orvos. De nemhiszem h gond lesz ebből.
2009. febr. 5. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
ez természetes..a makkon egy vékonka bőrréteg van és ha száraz(+ mivel tudjuk h tele van ideggel) jóhogy fáj!De ha benedvesedik,már nincs ien probléma :))
2009. febr. 24. 20:35
 9/9 anonim válasza:
hát, nem tudom. itt már volt szó erről: [link]
2009. aug. 25. 13:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!