Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van erre valami megoldás?

Dag kérdése:

Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés

az a nagy igazság hogy nem tartozom a legszebb srácok közé!

Volt sok betegségem, sovány vagyok, és mindig kigúnyolnak!

Úgy érzem hogy nem kellek senkinek! Halgatag lettem, a lekem helyén egy fekete gödör van!

akárhányszor kimegyek kigúnyolnak az emberek, de sajnos nem tudok itt bent maradni, mert anyám béna, és én járok a gyógyszerért meg minden! És én viszem a kis hugomat suliba!

Apánk már nincs!

És nehéz ez a sok megaláztatás, lefáradtam!

Ha még egy ilyen napot meg kell élnem nem tudom mit csinálok! Nem anyuékról vagy a hugomról van szó, mert ezt örömmel csinálom!

Csak ez a megalásztatás ne lenne!

Vagy bár lenne egy haver akinek ezt elmondhatnám, aki csak egyszer rákérdezne hogy van e valami baj? Azonnal kitisztulnák! De nincs senki! Pszihológuson is agyaltam, de azt látná anyám! nem örülnék neki ha azt látná hogy elgyengültem!

Valami ötlet?

23/F

2011. jan. 11. 00:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha azon rágod magad, hogy gyerekként bántottak, azt felejtsd el, mert a gyerekek kegyetlenek és nem érzik a mércét. Minden tinit szekálnak aki hagyja magát és lehet. Valószínűleg tényleg lehetett, nem volt elég önbizalmad és nagy szád, aztán még kevesebb lett és magadba fordultál, ilyenkor találják meg a legjobban az embert. Nincs önbizalmad ennyi a problémád. Ezen lehet segíteni, most kell eldöntened, hogy akarsz e egy normális életet élni. Minden amit leírok, jószándékból teszem! Ha megfogadod változtathatsz, ez csak rajtad áll. Keress fel egy pszichológust első körben. Hogy ehhez anyád vagy bárki mit szól az egyéni dolog, semmi köze hozzá, 23 éves vagy. Más ilyenkor már külön él, saját döntéseket hoz, hozz te is, a te életed. A pszichológus sokat fog segíteni, fontos hogy olyan legyen aki tényleg szimpatikus neked, ha a doki nem olyan állj fel és hagy ott és keress egy másikat.

Állj oda minden nap a tükör elé és nézz szembe magaddal. Legyél elszánt abban, hogy változtatni akarsz. Legyen akaraterőd. Tudd hogy mit akarsz, ha valaki mást mond, mint amit te szeretnél, vagy eltántorítana, legyél leszarom. Ez a világon a legkönnyebb dolog, vesd be. Kapja be. Ha sovány vagy, tegyél ellene. Menj el egy konditerembe, ott kaphatsz normális felnőtt emberektől tanácsot, ingyen is, hogy, hogyan eddz és mit egyél. Járj el valami kűzdősportot tanulni. Mind1 mit, csak új emberek legyenek. Ha kiröhögnek nem a jó helyet találtad meg. Ha úgy érzed könnyen betudsz illeszkedni és megtaláltad a helyed, azt viszont nagyon becsüld meg és legyél hálás. Félre ne értsd, nem azt mondom hogy egyik helyről a másikra menekülj, csak ott legyél, ahol jól érzed magad. Azt csináld, ami jól esik. Ha pattanásos vagy, menj el bőrgyógyászhoz. Ha elkezdesz megerősödni, meg valami kűzdősporttól megnő az önbizalmad is. DE minden nap állj a tükör elé és mondd a saját szemedbe hogy nem adom fel és megcsinálom. Semmilyen kifogással vagy körülömények között ne add fel!!! Nem a levegőbe beszélek nem ezt hanem valami nehezebb dolgot csináltam végig. Menni fog ez is. Minden fejben dől el. Remélem segítettem, sok sikert!!!

2011. jan. 31. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!