Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van erre valami megoldás?

Dag kérdése:

Van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés

az a nagy igazság hogy nem tartozom a legszebb srácok közé!

Volt sok betegségem, sovány vagyok, és mindig kigúnyolnak!

Úgy érzem hogy nem kellek senkinek! Halgatag lettem, a lekem helyén egy fekete gödör van!

akárhányszor kimegyek kigúnyolnak az emberek, de sajnos nem tudok itt bent maradni, mert anyám béna, és én járok a gyógyszerért meg minden! És én viszem a kis hugomat suliba!

Apánk már nincs!

És nehéz ez a sok megaláztatás, lefáradtam!

Ha még egy ilyen napot meg kell élnem nem tudom mit csinálok! Nem anyuékról vagy a hugomról van szó, mert ezt örömmel csinálom!

Csak ez a megalásztatás ne lenne!

Vagy bár lenne egy haver akinek ezt elmondhatnám, aki csak egyszer rákérdezne hogy van e valami baj? Azonnal kitisztulnák! De nincs senki! Pszihológuson is agyaltam, de azt látná anyám! nem örülnék neki ha azt látná hogy elgyengültem!

Valami ötlet?

23/F

2011. jan. 11. 00:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem megaláztatás, hanem épp, hogy nemessé tesz amit a családodért teszel!

Büszke lehetsz magadra!

Akik kigúnyolnak, valószínűleg csak azért teszik, mert lelkük sivár és ilyen gyermeteg, balga dolgokban lelnek élvezetet.

Írásod alapján te náluk sokkal érettebb és bölcsebb vagy, nézz csak magad elé, miért élsz, mennyire hálás dolgot teszel és emelt fővel járj előttük.

Ha látszólag bántóak, csak mosolyogj butaságukon, hisz te magad tisztában vagy vele, mennyire nincs igazuk.

Ismeretlenül megítélnek, külsőségek alapján...ne az ilyen véleményekre adj!

Szeresd önmagad, ez a legeslegfontosabb.

2011. jan. 11. 00:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak tudod hiába járok én felemelt fővel ha marad minden a régiben, attól még a lelkem mélyén tudni fogom hogy ugyan az vagyok!
2011. jan. 11. 00:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
járj el sportolni, pl futni, ott lehet ismerkedni és a soványságból is izom lesz egy idő múlva ;)
2011. jan. 11. 07:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
ja és semmi szégyen nincs a pszichológushoz mászkálásban, legfeljebb nem mondod el anyádnak ;)
2011. jan. 11. 07:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előttem íróknak. Te mutatkozz meg másban, pl tanulj valami jót amiben sikeres is lehetsz. Járj sétálni, futni, ha tudsz mehetsz edző terembe is. Ne emészd magad mert az a legrosszabb. 19L
2011. jan. 11. 14:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, megpróbálom megfogadni őket!
2011. jan. 11. 16:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik, a lelked igen erős, a testen pedig lehet változtatni. Ami neked nem kerül pénzbe: esténként 10-20 fekvőtámasz és felülés, illetve heti néhány alkalommal futni egy jót. Pár hónap - fél év múlva már igencsak meglátszik rajtad, és jócskán érezni is fogod a különbséget.

Ha genetikailag vékony alkat vagy, akkor kevésbé fog látszódni, de erősebb, szikárabb leszel; ha pedig korábban jobb húsban voltál, akkor az edzés igencsak meg fog látszani.

2011. jan. 14. 09:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Bátorság! Becsülendő, tiszteletre méltó, amit a családodért teszel, emiatt ne érezd magadat kellemetlenül, akik gúnyolnak, inkább példát vehetnének rólad. Ami pedig a testalkatodat illeti, csak rajtad múlik, a genetikai korlátaid között persze. Ne félj változtatni az életeden, a testmozgás lelkileg is tovább erősít. Esténként otthon 20-30 perc torna, kar-, láb- és hasizomgyakorlatok (felülések, fekvőtámasz, guggolások, stb.), hetente néhányszor előtte vagy utána egy jó kocogás nemcsak az izmaidat erősíti és ezzel formálja az alakodat, hanem szellemileg, lelkileg is megerősít.

Hidd el, ha magabiztosabb leszel, könnyebben szerzel majd barátokat is.

2011. jan. 14. 10:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezeknek az esti tornáknak neki is álok! Köszönöm a tanácsokat!:)
2011. jan. 14. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Eljárhatsz pszichológushoz, az nem a gyengeség jele. Mehetsz azért is, hogy átbeszéld vele a dolgaidat. Amolyan életvezetési tanácsadóként is felfoghatod, aki segít átvenni a problémákat és együtt kiokoskodjátok a dolgokat. Vagy csak tanácsot ad, hogy mit kezdj magaddal a jövőben.

Ezt elmondhatod anyukádnak is, ez nem gyengeség.

Egyébként pedig biztos nem olyan szörnyű a helyzet, mint ahogy te látod magad.

A legtöbb embert nem érdekli a többi ember, szóval nyugodtan menj utcára, ne félj tőlük.

Különben egy kis átalakítás is lehet, hogy jót tenne neked.

Pl. elegánsabb ruhák. Gondolok itt nem valami laza rapper cuccra vagy melegítőre, hanem divatosabb darabokra, pl. ingekre. Vannak hétköznapi ingek is, és nem kényelmetlen viselni. Ezek a nőknek is bejönnek és ebben jobban is néznél ki. Nem kell elrejtened magad azért, mert vékony vagy. Ráadásul vannak jó angol turkálók, itt olcsón tudsz vásárolni, sokszor márkás darabokat is kifog az ember!

Egy jó frizura is segíthet.

Az arcoddal nem tudom mi a helyzet, de ha pl. nem szép a bőröd eljárhatsz kozmetikushoz. Férfiak is járnak, sőt már vannak néhol külön szalonok is nektek.

Vagy ha ez nem jön be, akkor bőrgyógyászhoz menj el és ő is felírhat neked arclemosókat, krémeket vagy bármit.

Ha úgy érzed semmilyen az arcod akkor be lehet festetni a szemöldöködet, szempilládat tartós(!) festékkel kozmetikusnál. Tudom, hogy elsőre furcsán hangzik, de hidd el, teljesen természetesnek hat. Vízzel nem jön le, szóval semmi gond nincs vele. Nem göndörít, nem dúsít, csak sötétebbek lesznek a szálak és szebbé teszi a tekintetet.

Igazából az önbecsüléseden kellene dolgoznod.

Én sem nézek ki túl jól, mégis kiállok magamért. Ha valaki rondának nevez magabiztosan fellépek ellene, mert engem ne sértegessen senki, akkor se ha igaza van.

Vagy ha úgy érzed nem a külsőd az erősséged, hanem inkább az intelligenciád, akkor arra menj rá. Az is magabiztosságot fog adni.

És ne hidd, hogy mások csak azért mert jól néznek ki belül is szépek vagy jobbak nálad.

És próbálj ismerkedni, akár neten is. Nem feltétlenül nőkkel, bárkivel. Biztos van sok dolog, amiben jó vagy. Biztos van véleményed a dolgokról, hát oszd meg valakivel és társalogj.

És szakíts időt magadra is. Megértem, hogy fontos neked a családod, de most gyakorlatilag a te válladon van az egész család terhe. Azért ilyen fiatalon ez nehéz. Meg kell erősítened a személyiséged, koncentrálj magadra is. Ha te erős vagy hatékonyabban gondját tudod viselni a szeretteidnek is. Közben építsd a saját életed is, ez nem önzőség, ezzel nem árulod el őket.

Dicséretes dolog, hogy gondját viseled anyukádnak és ilyen rendes srác vagy, de ennél nyilván több van benned! Az a baj, hogy ezt háttérbe szorítod és ezzel függnek össze az önértékelési gondok is.

2011. jan. 16. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!