Heregyulladással tovább élhetem nemi életem, vagy inkább tartsak szünetet?
Ez igaz! Miért nem oda mentél előbb?
Hány éves vagy?
Nem kötném az orrodra, és nem is ettől függ. Egyszerűen rettegek az urológustól.
Fontolgatom már a látogatását, viszont nem tűrném el hogy hozzám nyúljon. Herék vizsgáalta még talán, de prosztata vizsgálat semmikép. Higgye el nekem szóbeli "diagnózis" alapján hogy ez van, írja fel a receptet és Viszontlátás!
Szép álom, amit szeretnél,... kár, hogy a rendszer nem így működik... Az urológustól meg nem tudom mi miatt rettegsz ennyire, de ha nincs vizsgálat nincs gyógyulás, ergo vagy belemész, vagy a magad hülyesége miatt kockáztatod annak veszélyét, hogy esetleg örök életedre terméketlen lehetsz.
Én a helyedben kompromisszumot kötnék saját magammal, és egy kicsit több bizalmat fektetnék a segítő szándékú ember(ek)be, a kényszerképzeteid erősítése helyett. Ez az én véleményem.
Ha nem teszel semmit a saját gyógyulásod érdekében, csak rettegteted saját magadat, ne is várj gyógyulást! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!