Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » MIT TEGYEK? A TÖBBI LENT

Tanya11 kérdése:

MIT TEGYEK? A TÖBBI LENT

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok és kb 13 éves korom óta szőrös de most vetem észre hogy a péniszemen is van szőr pihés de van olyan is amelyik fekete már és nem tudom mitévő legyek !!!

(CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT KÉREK) ELŐRE IS KÖSZÖNÖM

2010. dec. 29. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
ha ezt 12 évesen irod ki még aranyos..de ez már gáz.xD
2010. dec. 29. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
tehát szőrösödik a péniszed? 15 évesen először? Későn erő vagy, csak ennyi! Mindenkinek szőrös...
2010. dec. 29. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
A pénisz tövén is lehet némi szőr. Még nem a világ vége, egy kis fazonigazítás megoldja.
2010. dec. 29. 17:57
 4/6 A kérdező kommentje:
de nem csak a tövénél van hanem feljebb is végig van csak valahol pelyhes de van ahol nem!!!!!! és nem tudom hogy ez normális vagy nem??? és ha nem normális akkor mit tegyek mivel tudnám eltüntetni??
2010. dec. 29. 18:50
 5/6 anonim ***** válasza:
mondjuk javasolnám a borotvát.. vagy a nullás gépet ... persze h normális csak le kell borotválni és egyből nem lesz szőrös:d
2010. dec. 29. 20:14
 6/6 gyuribacsika ***** válasza:
Normális nyugodj meg, de ha zavar akkor óvatosan távolítsd el.
2010. dec. 29. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!