Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj ha vizelek. Rohatúl kéne...

Fáj ha vizelek. Rohatúl kéne a segitség!? (lent több)

Figyelt kérdés
Az van..már irtam ezt..mondták igyak 'urugint' vagy mit..megvettem iszogatom, kezdett elmúlni erre ma. megint fáj a vizelés.(égető érzés.lassan már sirok. de hála az égnek nem véres..)és mostmár fehéres-sárgás geny jönn ki belöle, és szinte mindig fáj már... orvost cseszhetem mert ünnepnap... addig nagyon kéne valami tanács..mert itt fogom felakasztani magam.
2010. dec. 23. 22:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hali.bocsesz hogy csak most irok, de hát az ünnepket, utólag kellemes ünnepeket.

Na elmentem másnap dokihoz.Elküldött vérvételre.Megcsapoltak és másnapra kiderült hogy valami szart összeszedtem és hugycső meg hugyhólyag gyulladásom volt/van.Kaptam antibiotikumot.Ennyi azóta sokkal jobban vagyok, bár a katéter is megfordult a fejembe annyira nem ment a vizelés...Most már nem gennyes és nem kell 30percet forró vizbe áznom hogy tudjak pisilni :D. szerencsére.Az eleje fáj, meg a vége, rendesen érzem ahogy kiürülök :\...

maszturbációba még nem próbáltam.De sexbe nem zavar, se közbe se orgazmus után :)..szerencsére nem prosztata, de lekopogom.Köszi mindent!

2010. dec. 28. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!