Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet ez, valami betegség?

Mi lehet ez, valami betegség?

Figyelt kérdés
Egyre súlyosabb, egyre többször van, hogy ha izzadok elkezdek viszketni, mint az állat mindenhol. Vagy a másik, ha pl ülök és nyúlok felfele valamiért akkor Úgy érzem mintha elpattanna valami a hasamban olyankor le kell ülnöm fáj mint az állat. Ha ez nem lenne elég, most köhögök is nagyon. és a hátam fáj ha köhögök.
2010. dec. 15. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Az izzadásra: lehet, hogy kiszáradt a bőröd és ezért irritálja a sós izzadtság. Nem szégyen a testápoló, nyugodtan vegyél egy flakonnal valamilyen semleges babaillatban vagy a gyógyszertári fürdőkrémet használd néhány napig tusfürdő helyett (ragacsos, kellemetlen, de nagyon hasznos!). Emellett érdemes a tusfürdődet egy jobb minőségűre cserélned.

A hasi fájdalom miatt mindenképpen menj el a háiorvosodhoz, ne bagatelizáld el.

2010. dec. 16. 06:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy pár órával korábban szóról szóra ugyanezt a kérdést a nők egészsége kategóriában írtad ki. Most akkor ffi vagy vagy nő????
2010. dec. 16. 06:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm a tanácsod, férfi vagyok csak most tettem fel először kérdést itt, és elírtam a kategóriát, ne kérdezd hogy hogy, ugy emlékeztem hogy a férfiak egészségét választottam ki.

nincs kiszáradva a bőröm, dove men + care tusfürdőm van.

2010. dec. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!