A pénisz mérete hány éves korig fejlődik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 12. 22:30
1/9 anonim válasza:
ez nagyon változó
van akinél 14, van akinél 16, de azért szal olyan 16-ra már eléri a végső méretét kb
2/9 anonim válasza:
havatlosan 21 ig nő
de am atol is fögg miylen a gentikád mekkora am ?
és háy éves vagy
3/9 anonim válasza:
A pénisz mérete függ a lábmérettől, továbbá függ még a globális felmelegedéstől és az 51-es körzetben észlelt UFO-k fogmosási szokásaitól.
4/9 anonim válasza:
bocs, de ezt muszáj volt leírnom....
am ez mindenkinél változó...
5/9 A kérdező kommentje:
háth nekem 13 merven:( hátha a lábméretől függ akor óriásinak kéne lenie mert 48as és 15/F
2010. dec. 13. 20:17
6/9 anonim válasza:
A test növekedése 23. év körül lezáródik. De ekkor jön a technikai növekedés. A tapasztalat. Ez minden használattól egyre bővül. Vagyis a pénisz fejlődése sosem áll meg.
7/9 anonim válasza:
06:57
kár poénkodnod, mert bizony kimutatott tény h öszefüggésben van pár dologgal (láb, tenyér nagysága, magas, vékony alkat ... kb ezt tudom), de nyilván vannak ez alól kivételek
8/9 anonim válasza:
15 évesen már sokra ne számíts szerintem.. Amúgy fura, mert én is úgy tudtam, hogy nagy láb, nagy pénisz. Nekem kis lábam van.. :(
9/9 anonim válasza:
24 évig.
Kezd el húzogatni ,ha azt akarod ,hogy megnőjön.
Utána már késő lesz.Bár nem minden a méret.
Volt egy nagy farkú barátom,három felesége is elhagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!