Többszörösét keresi egy orvos fizetésének??! És ezt hol láttad? Ezek szerint-ha magamat veszem-egy orvos 30.000 ft-ot keres havonta. Igen, valóban tanul. A mi pénzünkön. Ettől függetlenül 5000 ft-ot kér egy kettő perces vizsgálatért. Nem kis kockázatot vállal. Ja, akkor nem kell orvosnak menni. Semmi pénzt nem szabad nekik adni, ezért kapják a fizetésüket!
2010. dec. 13. 18:22
12/27 anonim válasza:
Nem muszáj a TI pénzeteken tanulnia és nem muszáj orvosnak menni, de ha senki nem megy annak, akkor ki fog meggyógyítani? Ki kér 5OOOFt-ot? Magánrendelő? Jakérem, nem kell odamenni.. Egy 4O éves orvos fizetése nettó 11OE Ft, szerintem bőven a magyar átlag alatti, még ha csak a bejelentett fizetéseket nézzük is.
2010. dec. 13. 18:39
13/27 anonim válasza:
"Igen, valóban tanul. A mi pénzünkön."
Azon a pénzen, amit a szülei szépen befizettek. Ugyanúgy azon a pénzen tanul az összes bölcsész, jogász, mérnök stb...ráadásul egy csomó olyan ember, aki csak melegedni jár egyetemre, nem tanulni.
"5000 ft-ot kér egy kettő perces vizsgálatért"
Mint ahogy egy jogász több tízezer forint elkér egyetlen darab aláírásért...
"Ja, akkor nem kell orvosnak menni"
Nem is sokan mennek orvosnak ennyi fizetését. Aki elvégzi, az is kimegy külföldre. Aztán majd cseszheted, mikor nem lesz aki meggyógyítson:D
2010. dec. 13. 18:40
14/27 anonim válasza:
110 ezer. A másik 200 ezer meg a zsebre tett pénzekből.
Én nem keresek 110 ezer forintot, pedig én is elvégzem a munkámat.
A másik tapasztalatom az, hogy ha adok hálapénzt, ha nem, az orvosok vagy leszarják a betegeket, vagy gőzük sincs, hogy mi a páciens baja (tisztelet a kivételnek). Én nem ismerek egy csóró orvost sem.
2010. dec. 13. 20:45
15/27 anonim válasza:
Én meg ismerek. Többet is. Mondjuk nyilván nem az ilyen olyan profok, hanem a rezidensek. Akiket az emberek szarba sem vesznek kb. És persze hálapénzt sem kapnak.
Nm azt mondtam, hogy jó dolog a hálapénz. Csak azt, hogy ilyen fizetés mellett nem kell rajta csodálkozni, ha elfogadják.
2010. dec. 13. 22:33
16/27 anonim válasza:
2O:45 Te olyan jól ismerhetsz minden orvost, így vsz. meg tudod állapítani, h hány % csóró. És ezt a 2OO rugó hálapénzt is olyan jól tudod, csak tudnám, honnan. Most majd jönni fogsz a mercis nőgyógyászokkal, de meg kellene érteni, h ők a kisebbség. Én 2,5 év alatt szívemre téve a kezemet 2O ezernél kevesebbet kaptam összesen (olyan emberektől, akik ügyeletben járnak elintézni a rohadtul ráérő dolgaikat, mert ők dolgoznak - más nyilván nem).
2010. dec. 14. 11:36
17/27 anonim válasza:
Asszem odaírtam, hogy tisztelet a kivételnek.
Valószínűleg én az orvostársadalom negatív oldalával találkoztam.
Mondjuk az én háziorvosom sem trabanttal jár, és nem is egy szoba-konyhában lakik.
2010. dec. 14. 18:17
18/27 anonim válasza:
Az én háziorvosom lassan 6O éves és Suzukival jár. Nőgyógyászomnak baromi hálás voltam, adtam neki egy kb. szülésnyi pénzt, mondta, h nem kéri,végül sikerült odaadnom (tényleg hálából, mert nagyon nagy dologban segített), mikor később meglátta, mennyi van a borítékban, felhívott a mobiljáról, h azonnal menjek vissza, mert a lelkiismerete ezt nem engedi meg, visszaadja az egészet - alig bírtam lerázni. Amúgy 2 éven át rendszeresen kezelt és semmit se adtam neki. De ő is egy kivétel :) Vannak kivételek. De lehet, h inkább a maroktartós k.csög a kivétel.. (remélem)
2010. dec. 14. 18:38
19/27 anonim válasza:
Én eddig csak maroktartósokkal találkoztam.
De persze biztos vannak orvosok, akik lelkiismeretesen végzik a munkájukat, és nem a zsebeiket tömik.
De amikor 2 percért elkér 5000-et, és rajtunk kívül ülnek még 15-en a rendelőben, hát a 2 óra rendelés alatt nem rossz órabér.
2010. dec. 14. 19:57
20/27 anonim válasza:
De magánrendelésen mégis miért csodálkozol az 5 ezer forintos? Egy ügyvéd is elkér ennyit...sőt még sokkal többet. A gázszerelő is elkér ennyit..
Nem magánrendelőbe kell menni, ha nem bírod fizetni és kész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!