Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez komoly lehet? Lehet belőle...

Ez komoly lehet? Lehet belőle nagy baj?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne,hogy nagy bajra utalhat-e az,hogy vizeléskor nagyon büdös szag terjeng a WC-ben?(Egyáltalán nem átlagos:D Már visszatartom a levegőt közben)Viszont Ammóniatöbbletre nem tippelnék, mert az erős sárga színnel jár. Nekem akár sárga, akár átlátszó, mindig eszméletlenül büdös..Előfordul,hogy sokáig tartom vissza.(Ha ez fontos.)

Szerintetek ezt mi okozhatja?Vagy egyáltalán betegség ez?

2010. dec. 7. 17:48
 1/6 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, de mindenképp javasolnék egy labort. nekem írhatnának bármit, hogy mi ez, és miért van. csak akkor nyugodnék meg, ha csináltatnék egy vizelet vizsgálatot!:)

22L

2010. dec. 7. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, hogy egyik nap nagyon sok vizet megiszol. Szénsavmentest kizárólag. Legalább 3-4 litert, sokat fogsz pisilni, de lehet hogy kipucol. A víz a legjobb oldószer. Lehet, hogy a Te bajod csak annyi, hogy keveset iszol.
2010. dec. 7. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:

én valamilyen bakteriális fertőzésre tippelnék, de egy laborvizsgálat többet mondhat/kizérhat

menj el a háziorvoshoz

2010. dec. 8. 10:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Először kirpbóálom a 2. válaszadó ötletét és ha az nem működik, az 1. és a 3. válaszadóra hagyatkozom. :)
2010. dec. 8. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Érdeklődnék, hogy mi lett az eredményed?
2010. dec. 11. 19:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Jobb lett:DD Kössz a tippet, szinte teljesen elmúlt:) Még csinálom és elmúlik teljes egészében, remélem. :)
2010. dec. 12. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!