Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Maszturbáció káros hatása?

Maszturbáció káros hatása?

Figyelt kérdés
12 évesen kezdtem maszturbálni most 15 éves vagyok és heti rendszerességgel maszturbálok,1 év után végtagi problémáim keletkeztek (lábgörcsök amikor futok),ez a probléma lehet a túlzásba vitt maszturbáció?
2010. dec. 4. 20:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem káros,annyiszor csináld amennyiszer tudod és birod.
2010. dec. 5. 12:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Annak idején úgy akarták elvenni az ifjúság kedvét a maszturbációtól, hogy azt hirdették , hogy káros és elsorvad tőle a gerincük. Ez ókori görögökig visszavezethető elméletekre épült, arról, hogy a sperma a szervezet legértékesebb részeit vonja el.

De ez csak propaganda, ami mára szerencsére eltűnt. Vagy csak elaludt, hiszen az emberi butaság halhatatlan.

Az is igaz, hogy a férfi sportolóknak nem javallott a verseny előtt a nemi élet.

De egész biztos, hogy nem a maszturbálástól van lábgörcsöd.

Most olvasom, hogy heti rendszerességgel maszturbálsz. Az már szinte kevés is.

2010. dec. 5. 12:58
 13/18 anonim ***** válasza:
Amúgy fiú vagy egyáltalán?Mert mindenki fiúhoz beszél,de én nem láttam,hogy írtad volna a nemed.
2010. dec. 5. 14:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak egészsége rovat. Jó reggelt kívánok!
2010. dec. 5. 17:48
 15/18 Zoly1980 válasza:
A heti rendszeresség nem sok,de ha naponta 3-szor csinálnád,akkor sem lenne semmi bajod.Saját tapasztalat...
2010. dec. 11. 11:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Túlzásba azér nevidd, s ha csinálodis, akkoris húzd el az orgazmust lega 15-20 percre, valamint nyugodt, számodra zavartalan és feszültségmentes közegben csináld, kben valószínűleg korai magömlésed lesz, és a következő topikot erről akkor fogod kiírni, ha már csajod lesz, és sírsz, hogy nem bírsz "teljesíteni" (ami sztem egy nagy baromság. Ez nem a tejipar! ;) )
2010. dec. 12. 01:23
 17/18 anonim válasza:
dehogy a maszturbációnak nincsenek káros hatásai
2010. dec. 19. 15:03
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Ezt mondd vígaszul annak,uccsó, aki az életének egy részét (és persze a pénztárcáját is) azon töri, hogy korai magömlés miatt szexuálpszichológushoz jár lelkileg összetörve, és ez elleni készítményeket is vásárol egy kisebb vagyonér!

Igenis vannak káros következményei a túlzásba vitt, és az elsietett maszturbálásnak. Az első kapásból az, hogy hamar (f)elsülsz, ha nővel vagy, és akkor még a lelki tényezőkről, rossz beidegződésekről és a tönkrement kapcsolatokról ne is beszéljünk...

2010. dec. 20. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!