Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől fáj a nemiszervem...

Mitől fáj a nemiszervem szeretkezés közben?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok 3 éve van tartós párkapcsolatom.szeretkezésnél fáj a makkom környéke.mitől lehet ez?nagyon zavaró mert így kellemetlen a feleségemnek is.mitől lehet ez?milyen dokihoz tudok ezzel fordulni?Mindenkinek fáj ha a makkjáról lehúzzák a bőrt?
2009. jan. 18. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy érzékenyebb a kelleténél. A házi orvosnak tudnia kell beutalót adni, olyan orvoshoz, aki ezzel foglalkozik, de asszem az urulógián is foglalkoznak ezzel. Nem kell szégyelned, mert ha szégyelsz, akkor nembiztos hogy tud az orvos segíteni.

Nekem szerencsére nem fáj, ahányszor volt szeretkezés, egyszer se fájt. ( Az előző bnőm egy nimfó volt, és rájöttem h folyamat megcsal, szal szakítottam vele, de nem hatotta meg.)

2009. jan. 18. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

szió

nem írtad, hogy mióta fáj!

próbáltatok síkosítót, vagy valami mást?

jársz uszodába, vagy olyan helyre, ahol összeszedhetsz valamit?

én elmennék a háziorvoshoz, és kérnék egy beutalót egy bőrgyógyaszhoz (nem kell a háziorvos orrára kötni, hogy miért kell), hogy nézze meg (a férjem összeszedett vmi gombát az uszodába, nem tűnt annak, de gomba volt, bőrgyógyász felírt valami kencét, pár nap alatt elmúlt)

amúgy nem, nem fáj mindenkinek, ha a makkjáról lehúzzák a bőrt! Akiknek fáj, azokon kétféleképpen lehet segíteni: vagy bemetszik, és akkor nincs gond, vagy ilyenkor szokták körülmetélni, ami egészségesebb (meg nagyobbnak látszik :)) de ha ilyesfajta gondod van, akkor annak hamarabb ki kellett volna derülnie, nem?

mindenesetre ne parázz, bármi legyen is, nem nagy dolog, csakhát bizony dokihoz kell menni. és nem, egyáltalán nem ciki, ne parázz miatta

2009. jan. 18. 11:51
 3/4 A kérdező kommentje:
nem járok uszodába,nem csak sex közbe fáj hanem ha a párom hozzá nyúl vagy ha fürdésnél le próbálom húzni a bőrt akkor is.ha fígymaszűkűletem lett volna akkor gyerek ként észre vették volna,nem?
2009. jan. 18. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:

masodik vagyok, nem feltetlen.

a ferjemmel epp nemreg beszelgettem errol (kicsit mas kontextusban, hogy az ujszulott fiunk kukijan vissza kell e huzni a bort, orok vitatéma a babak rovatban meg orvosok kozott is :)), na, és szóval ő mondta, hogy neki kb 16 évesen ment hátra teljesen, addig nem volt olyan jó, pedig nem volt fitymaszukulete (direkt nem hasznaltam ezt a szót), gondoltam masoknal meg mas idoben van.

de ha azt mondod nem ez a baj, en teljesen igazat adok neked, hiszen sem ferfi nem vagyok, sem a problemad nem ismerem teljesen, csak amit irtal, arrol ez ugrott be, hogy nalad is hasonló.

persze sok tapasztalatom nincs, lehet, hogy az a nem termeszetes, hogy a ferjemnek nem faj, hogyha teljesen hatrahuzom neki, ki tudja :D

azert remelem segitettem picit.

2009. jan. 18. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!