Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Azt hiszem baj van! Mit tegyek?

Azt hiszem baj van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A suliba fociztunk és az egyik srác térdel megrugta a job herém akkor nagyon fájt egy óra múlva abbahagyta de azóta mielőtt elmegyek nagyon bele hasit a fájdalom utána megint helyre áll. mi ennek az oka mit tegyek?
2010. dec. 3. 15:28
 1/3 Dr. Dav ***** válasza:
Forduljon sebészetre, látatlanban nem tudom megmondani, de herecsavarodás vagy heregyulladás lehet, és ha herecsavarodás, akkor feltétlenül szükséges orvoshoz fordulnia 24 órán belül, ha gyulladás, akkor is. Jobbulást kívánok!
2010. dec. 3. 16:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ na ezt akartam elkerülni :(
2010. dec. 3. 16:50
 3/3 Dr. Dav ***** válasza:
Sajnos elkerülhetetlen a vizsgálat, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül műtét szükséges, sajnos ezt online egyáltalán nem tudom megállapítani. Kérem, számoljon be privátban az eredményekről, mi történt a sebészeten. Jobbulást kívánok!:)
2010. dec. 3. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!