Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fáj a körülmetélés? Ha igen...

Fáj a körülmetélés? Ha igen mennyire? (Nagyon félek)

Figyelt kérdés
Vallási okoból és a áll akor nem tudom felhúzni
2010. dec. 1. 20:05
1 2
 1/20 anonim válasza:
94%
bocsáss meg a kérdésedre nem tudok válaszolni, nincs tapasztalatom, sőt lány vagyok. csak szeretnék ssok sikert kívánni a beavatkozáshoz. :)
2010. dec. 1. 20:12
 2/20 anonim ***** válasza:
Altatásban lesz, vagy helyi érzéstelenítéssel? Ha altatásban akkor semennyire. Ha helyi érzéstelenítéssel akkor két injekciót ki kell bírni...
2010. dec. 1. 20:17
 3/20 anonim ***** válasza:
Nem fognak altatni, helyi erzestelenitessel vegzik, maga a beavatkozas nem fog fajni, de az utokezeles lesz az, ami kellemetlen, vagy fajdalmas.
2010. dec. 1. 20:21
 4/20 anonim ***** válasza:
Érzéstelenítéshez néhány tűszúrás, nem több, nyugodj meg, utána már nem érzel fájdalmat. Nekem ennyi volt...
2010. dec. 1. 20:21
 5/20 anonim ***** válasza:
beleszúrják a pöcidbe a szurit :D
2010. dec. 1. 20:24
 6/20 anonim ***** válasza:
63%

Tehát azt akarod mondani, hogy fitymaszűkületed van, és hogy ezt megoldd, inkább vallást váltasz, vagy alápból szeretnél héber/arab vallást vallani, ehhez kell, és mivel fitymaszűkületed van, így amúgy is hasznos lenne, hogy megoldd a hátrahúzási problémáidat?

Vagy, csak elírtad, nem vallási okokból akarod a fütyköst megműttetni és mindössze egy fitymaszűkületed van, amit szeretnél valahogy megoldani?

Ja, am. korod?

2010. dec. 1. 21:30
 7/20 A kérdező kommentje:

igen muszlim... csak ez 1 hosszú történet mert apám ugye muszlim vallású de nagyon sokáig nem láttam nem éltem vele és ezt akarja most

am 16 éves vagyok

2010. dec. 2. 06:29
 8/20 anonim ***** válasza:

Eleg szomoru ez, hogy az Apad most ebredt ra arra, hogy a gyermekenek ezt megkell csinaltatnia.

Ugyanis a vallasuk szerint mar a szuletest koveto 7. napon ennek megkell tortennie!

Nem kell felned, de a beavatkozas utan lesznek fajdalmaid, de ebben mar a papad is fog tudni segiteni. Egyebkent En higenikus megoldasnak tartom ezt, de ezt meg csecsemokorban erdemes elvegeztetni, mivel akkor meg a gyermek nem fogja fel azt, hogy mi is fog tortenni, tehat nem fog felni.

Ha lehetoseged van, akkor szerezz be, aloavera friss novenyt, s ennek a friss zselejevel kezeld, mivel fertotlenit, gyulladasgatlo, es segiti a gyogyulast is.

Ne felj, ez a legfontosabb!

2010. dec. 2. 07:06
 9/20 anonim ***** válasza:
kössz valakinek, aki eltüntette kommentem, pedig hasznos volt,kedves volt tőle nagyon
2010. dec. 2. 08:53
 10/20 anonim ***** válasza:

20:21 vagyok.. Nekem szűkületem volt, nem tudom igazán műtéti (fájdalom) oldalról mi a különbség. Ha az ember férfiasságát babrálják, annak van egy szemérem része, ez van, de mindenki páciensnek tekintett, nem volt rossz érzésem, pedig azt hittem lesz.

Érzéstelenítés: 2-3 tűszúrás, onnan már csak azt érzed, "matatnak". Nálam felszívódó cérnával varrtak, nincs később varratszedés, ami egyébként tűszúrásszerű fájdalom csak, sérvműtét okán volt benne részem, de itt persze megint a szemérem része lenne cikis, de így nem került rá sor. Természetesen a gyógyulás időszaka kényes, de semmi nagyobb fájdalommal nem járt, csak érzékeny volt.

2010. dec. 2. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!