Mellkasommal bajok vannak! Javaslatok? Esetleg van aki ugyanígy van? Bővebben lent.
Hali!
Két kérdés...
1.) Hány éves vagy?
2.) Milyen orvos ill. szakorvos vizsgálta eddigiekben ezt a problémádat? Ha több is látta már, ki javasolt "csak" gyakorlatokat?
Üdv: EE
Mindez oké, azonban mindent mondtál, csak pont nem a kérdésemre a választ, amit feltettem. / 2.)-es kérdés /
Hogy szóljak így hozzá, ha pont a lényeget nem mondod...?
Nem mintha abban, amiket leírtál nem lett volna hasznos rész, azonban te elsősorban azon problémáztál, hogy az orvos nem veszi eléggé komolyan a bajodat. Na de, ha azt sem árulod el, milyen doki(k)ról beszélsz, vagy kik vizsgáltak eddig??
Előbb a kérdésre válaszolj, csak aztán, A VÁLASZ MELLETT (nem helyett!) írd meg a többi kiegészítő információt, amit fontosnak tartasz elmondani a témában. Addig uis mindez lényegtelen, amíg a lényeget el nem árulod, addig minden más dolog csak "rizsa"... (:-T ...és a legutolsó kommented alapján számomra úgy tűnik, h. elbeszélünk egymás mellett! (Vagyis, én megkérdezem: "--Hogy vagy?" te meg azt válaszolod erre, h. "--Süt a nap!") /:-s
Üdv: EE
Nem tudod, hogy HÁZIORVOS (v. körzeti) esetleg SULIDOKI vagy ORTOPÉD SZAKORVOS, SPORTORVOS, vagy ki vizsgált meg??
(Nem a nevet kérdeztem, hanem az orvos szakosodását...)
EE
Sztem is...
A halálfélelmed elsősorban, no meg ez az egész állapot úgy glom nem normális.
_ Legalább készült a dologról vmiféle röntgenfelvétel vagy bármi??
_ Más ortopéd szakorvos nincs ott a közelben akihez bizalommal fordul6sz és "nem ráz le"??
EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!