Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mindig mezítláb? Ez nem betegség?

Mindig mezítláb? Ez nem betegség?

Figyelt kérdés
Az egyik haverom otthon csak mezítláb van, társaságban pedig szinte mindig. Kivéve, ha külön kérik, hogy maradjon rajta cipő. A cipőt is mezit lábra veszi fel. Zokni soha nincs rajta. Ez valami betegség lenne, vagy csak szimplán ez jön be neki? Én aggódok érte.
2010. nov. 26. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
A haverod cipőfóbiában szenved, pszichológus segítségével kezelhető a probléma.
2010. nov. 26. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
30%

Hobbit :)))

Ugyan, miért lenne ez cipőfóbia? Inkább zokni!

2010. nov. 26. 13:28
 3/11 anonim ***** válasza:
30%
Marichuy
2010. nov. 26. 13:35
 4/11 Phoney ***** válasza:
100%

Nem betegség, mezítláb lenni normális. (Társadalmilag nem, társadalmilag viszont az "normális", amit megszokunk.)

Ha aggódsz, tudd meg, miért csinálja.

2010. nov. 26. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem hiszem, hogy betegség, szerintem úgy érzi jól magát! Itthon én is mezítláb vagyok, persze ha megyek valahová, akkor veszek fel zoknit a cipőhöz:D, állandóan nem vagyok mezítláb. Télen azért itthon is veszek fel zoknit, de amúgy nem, hiszen egyébként is mindig zokni, cipő, stb. van a lábunkon, mikor valahová megyünk, itthon miért ne lehetne az ember mezítláb? A lábnak is kell szellőzni, akkor is, ha nem hajlamos az izzadásra! (Az enyém sem.) Mindenesetre ha nagyon zavar, kérdezd meg Tőle, hogy miért van mindig mezítláb, de szerintem kényelmi okokból. Én legalábbis ezért, tehát magamból indultam ki. Üdv: Gyuszi, 19
2010. nov. 26. 15:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem beteg. Én is amikor csak tehetem mezítláb vagyok. Cipőbe azért mondjuk veszek fel zoknit, de mihelyst lekerül a cipő, egyből leveszem a zoknit. Ismerősöknél is, nem csak otthon. Itthon sosincs rajtam zokni, télen sem.
2010. nov. 26. 15:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Itthon én is mindig mezítláb vagyok, néha van rajtam papucs, de sokszor még az sem. Ha megyek valahová zokni, cipő. Haveroknál csak zokni. Amikor nyaralni voltam, (Balaton) akkor még az utcán se volt rajtam se zokni se cipő, se papucs. De az más, mert ebből áll a nyaralás :)De ő mindig mindenhol mezítláb van. Biztos tényleg így jó neki.
2010. nov. 26. 18:39
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

tudomásom szerint az ember nem cipőstül születik

egyszerüen szeret mezítláb lenni, és mivel keveset hord cipőt, a lába számára az börtön, kényelmetlen

arról nem beszélve, hogy mezítláb egészen máshogy járunk mint cipőben, ergo a testednek meg kell tanulnia cipőben járni

teljesen normális, hogy cipő nélkül jár, ha ebben örömét leli, tegye, nem kell mindenkinek bállni a sorba, és együtt bégetni a nyájjal

egyébként itthon én is mezitláb vagyok, sőt nyáron a parkban is, tök jó érzés mezitláb járkálni a füvön, kövön

2010. nov. 26. 18:48
 9/11 anonim válasza:
86%
hülyeség... nekem is van 1 ismerösöm aki télen sem hord zoknit és agyilag minden rendben vele..:D én mondjuk boxer alsot nem hordok 1-általán..jo lehet nnekem van 1 kis be ütésem..:)
2010. dec. 1. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom betegségnek, az ősember is így jött le a fáról. :) Ne függjünk már pár lábbelitől.

Én sem hordok zoknit, max a leghidegebb napokon.

2011. márc. 26. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!