Miért nem akarok sokáig üriteni (szarni)?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy sokáig kibirom úgy, hogy ne
üritsek kb 1 vagy 2 hétig is kitudom birni és nem ugy hogy, erőletettem és azért nem üritek és csak vég esettben szoktak menni WCre üriteni.. De amikor még kicsi voltam akkor is ez volt a baj... s most is pedig 16 vagyok már.
Miért lehet ez léccives normális válaszokat!
2010. nov. 20. 18:55
1/12 anonim válasza:
miért nem mész minden nap wc-re? mert nem kell vagy mert nem akarsz?
2/12 anonim válasza:
Gyönyörű kérdés! Egyébként ez elég gáz, oldd meg valahogy, mert nagyon nem egészséges. Pl. olvasgass, hallgass zenét, dobd fel valahogy az ott töltött "gyötrelmes" perceket.
3/12 A kérdező kommentje:
mert nem kell elmennék oda és semmi nem lenne...
És nem érzem azt, hogy kellene menni vagy most bexarok..
Csak 1hét után TALÁN
2010. nov. 20. 19:14
4/12 anonim válasza:
Hát ha mondjuk naponta ennél és nem csak hetente egy balatonszeletet akkor az ürítési problémáid is megszűnnének, de ha eszel normálisan naponta akkor mikor nincsenek otthon akkor menj el vécére aztán próbálj meg kakálni, ha nem megy akkor vigyél be magadhoz egy kanalat, aztán kapard ki, lehet hogy csak a pillanatragasztó nem engedi tovább amit esténként szoktál feldugni magadnak.
5/12 anonim válasza:
1-2 hétig? úristen csoda hogy nem lett eddig bajod. hetente minimum 3x kéne...nagyon súlyos problémáid lehetnek belőle. egyél rostos ételeket, gyümölcsöket, tejterméket. de lehet hogy érdemes lenne orvoshoz fordulni mert ez nem játék.
6/12 anonim válasza:
Minimun a napi 1 szarás lenne az alap. Ha ez nem megy, akkor vagy táplálkozási vagy emésztési problémáid vannak. Egyél sok rostosat. Sőt, egy ideig a DrChenpatika szűztea kapszulát is kipróbálhatod. Ártalmatlan szer, de serkenti az anyagcserédet. Ha nem oldódik meg, akkor pedig keress fel egy gasztroenterológust.
7/12 anonim válasza:
Szűztea kapszulát személy szerint nem ajánlom. Én a másfél napig fostam egy db-tól. (plusz olyat is olvastam, hogy valaki bélcsavarodást kapott tőle...) Amúgy; én is így voltam egy csomó ideig. Ha sok a stressz nem tudok vécézni. Az én tanácsom az az, hogy próbáld meg kitalálni, hogy próbálj minnél kevésbé stresszelni (kerülni a stresszes helyzeteket) amennyire ez lehetséges.
8/12 anonim válasza:
Kicsit elku'rtam az előző hszm. Valami olyasmi akart lenni, hogy próbáld meg kitalálni mi okozza nálad a feszültséget... mind1:P
9/12 anonim válasza:
Az hogy lehetséges o.O , én naponta 5-ször szarok.Ezt old meg valahogy,mert a szarás egy élmény.
10/12 anonim válasza:
szivjál bele egy szál cigibe oszt kijön a beled is egyből vagy ha ugyse megy kávé meg cigi na ha attol nem szarsz semmitől sok sikert csű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!