Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha az urológus elvégez 1...

Ha az urológus elvégez 1 bemetszést a fitymámon, az nagyon meg fog látszani? :S

Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 21:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod! Elmentettem a hozzászólásod, ha a moderátorok törlik, akkor nekem legyen meg.Elolvastam mindent, amit linkeltél/mutattál, hasznos volt.

Tettem fel régebben egy ehhez hasonló kérdést, lehet írtál is oda választ, (a kérdést már nem találom), ott leírtam, hogy miért szeretném később elvégeztetni a műtétet.Azért szeretném később elvégeztetni, mert febr.utolsó napjáig le kell adnom a jelentkezést egy másik iskolába, ahol van urológiai rutinvizsgálat is, ill. a jelentkezési laphoz kell csatolni az urológiai leletet, aztán ha előtte elvégeztetném a műtétet, lecsökkenne az esélye, h. felvesznek.(így is nagy túljelentkezés van)

Láttam az egyik hozzászólásodban, hogy az ilyen embereket, -mint ahogy most én is viselkedek- gyávának tartják "Ostoba , bexari emberek" :D, na most.. én sem rágnám magam rajta ennyire, csak nekem tényleg fontos, hogy bekerüljek abba a suliba érettségi után, 1 éve rendszeresen készülök rá, na mind 1, ez nem ide tartozik.

Azonban, azt is olvastam valahol(már nem tudom pontosan, hogy hol), hogy egy urológiai vizsgálaton elvileg nem foglalkoznak az enyémhez hasonló "kisebb szűkületekkel", csak a "durvábbakkal", és hogy elsősorban azt nézik, hogy nincs -e valami nemi betegségem, stb....

Te mit gondolsz erről? Mert ha ez igaz, akkor akár ugyanannál a dokinál,(ahogy írtad,akár téli szünetben)elvégeztetném az urológiai vizsgálatot, amit a jelentkezéshez csatolni kell, aztán pedig bejelentkeznék nála egy műtétre. Persze csak akkor, ha ez nem hátráltatná a suliba való felvételim.

Láttam, hogy az általad linkelt kérdésben a kérdezőtől kérdezted, hogy alap állapotban a fityma "túl ér-e"? Tehát a makkor fedi, és még túlér valamennyire. A kérdező azt írta, műtét után, hogy csak a túlért részt távolították el, és így még nem merev állapotban pont jól takarta a fityma a makkot. Azt hiszem, nekem is ez a helyzet, tehát a fitymám kb 0,5 cm-rel túl ér, és pont a "túlért" résznél van a szűkület, ez szinte 100%.

Azt szeretném még kérdezni, hogy az általad ajánlott Dr. Kocsis István ....Hát hogy is mondjam, nem akarok anyagiasnak tűnni, de muszáj megkérdeznem: pénzért vállalná el a műtétet? Ha nem, hogy kell hozzá "bejelentkezni"? kérek egy időpontot , aztán kész? Ilyen esetben nem számít, hogy hol lakom?

Ha túl leszek rajta, írok neked beszámolót, hogy milyen volt ez az egész.

2010. nov. 20. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

A 02:13-kor írott hosszú hozzászólásom okkal került törlésre. De mindenképpen visszaillesztettem volna, csak sajnos Murphy előbb lépett, mint én... :-S

Íme az éjjeli hosszú korrigálva:

======== ======== ======== ========

Ha csak bemetszést akarsz abból a szempontból Debrecent az utolsó helyek egyikére rangsorolnám, ahol ezt megcsináltatnám!

A Klinikákon augusztusban megkínozták az egyik gyereket, aki felvette velem a kapcsolatot... hiába készítettem fel, hiába figyelmeztettem, gyáva volt... meg is lett az eredménye. TKM-elték, ráadásul úgy, hogy leszíjazva, megfelelő érzéstelenítés nélkül minden szikevágást érezve végigjajgatta a 3/4 órás műtétet, amit a doki mogorván elvégzett rajta, miután az elbökte az érzéstelenítő szurit, az anyag meg nem úgy hatott, ahogy kellett volna. Majd 3 órán xtül le se xarták, feldagadt tökkel leküldték a lépcsőfordulóban lévő műanyag narancsszínű várószékekre, semmi szobát nem kapott. Egy bizonyos Berczi Csaba műtötte, akinek egy másik félremetéltjével személyesen is elbeszélgettem ottjártamkor. Ő is elmondta, hogy az életét tette tönkre az a kontár, azonban "garanciát" akart vállaltatni vele, ahelyett, hogy ő is a betegjogi képviselőhöz fordult volna, mint a megkínzott gyerek, aki meg annyiban hagyta az egészet.

Volt egy másik, nála fiatalabb gyerek is ott a Klinikákon őt már egy kissé másabb doki (Murányi Mihály) akarta Teljesen KM-elni, de ő talpraesett volt... és azt mondta "Köszönöm, de ezt még meggondolom!" majd megkereste a Bethlen Gábor utcai SzTK-ban egy ajánlás alapján Dr. Kocsis Istvánt, aki még ott helyben aznap megműtötte, Részlegesen KM-te volna, csak a műtő akkor már nem volt megfelelő asszisztencia. Egyébként roppant rendes volt vele, emberként kezelte, ő ezt jegyezte meg róla: "talán belegondolt abba, hogy ő hogy érezte volna magát, ha a helyemben lenne".

A srácot másnap megműtötték... a gyereknek a műtétje jól sikerült, igaz, a lidokainnal ott is voltak gondok, de a doki rendes volt, és ez megnyugtatta az előtte teljesen beparázott srácot, aki a varrásnál már sokkal nyugodtabban tűrte a fájdalmat is, amit a lidokain hatásának vége okozott. Azóta nem hallottam felőle.

Kocsis István Dr. adatlapja:

>> [link]

Bemetszést legközelebb hozzád tutira még Nyíregyházán végeznek, de ha igazán minőségi munkát akarsz, akkor inkább a szentesi kórházban keresd meg Dr. Lakatos Ákost. (És csak őt, mert a főorvos altatásos TKM-re fog rávenni, mint egy másik gyereket is, akinek csak enyhe szűkülete volt, mégis lekapatta az egészet vele... és a gyerek azóta sem a legboldogabb... o.0) A Lakatos doki minőségi munkát végez és rendszeresen képezi magát, uakkor a megfelelő empátiával is rendelkezik. És ami a te szempontodból a legfontosabb,... többen is ajánlották, és egy kérdezői topikban is vannak róla tapasztalatok

Lakatos Ákos Dr. adatlapja:

>> [link]

>> [link]

A napló-topik a Lakatos doki által végzett RKM-ről és utóhatásairól:

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

Nézz át MINDENT alaposan. Az infók saját adatbázisból vannak, amelyben rengeteg műtött kérdező segített eddig, hogy ezt így folyamatosan bővíthessem. Éppen ezért, akármi lesz, az infókért cserébe a te személyes tapasztalataidra, élménybeszámolódra is számítok a beavatkozás után...

Ha kérdésed van... ne kímélj...! ;-)

És ne várj sztem érettségi utánig... itt a téli szünet... lépj! 0.o

Üdv: EE

2010. nov. 20. 15:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Annyit kérdeznék még, hogy Dr. Kocsis István magánorvos? Ha igen, mennyibe kerül nála kb egy ilyen műtét?
2010. nov. 20. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Nincs mit, nagyon szívesen.

Az a kérdés nem ez volt véletlenül?

>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__7..

* * *

Ami a bátortalanságot illeti, hát igen. Mi férfiak vagyunk az erősebbik nem, illene is eszerint viselkednünk. Érdekes, hogy mára a nők (a szebbik/gyengébbik nem) lelkileg sokkal stabilabbak, mint mi férfiak vagyunk. Ők kötelező jelleggel járnak nőgyógyászhoz a saját, és a mi érdekünkben is, akkor mi miért riadunk meg attól, ha férfiúi kivizsgálásra kellene sort keríteni? Mi férfiak sajna vmi miatt tele vagyunk félelemmel, amit mindenki maga érez, mi a kiváltó oka, csak nem beszél, mert ebben viszont erősnek akarja muatatni magát. Na most ez itt egy hiperbola. Uis abban mutatjuk magunkat erősnek, amiben nem kéne (túlzott büszkeség), azonban abban meg nem, amiben meg kéne (belátás, talpraesettség,... >> hatékony problémamegoldás).

Sztem neked sem kéne ennyire paráznod ezektől. Jó, te Debrecenhez vagy közel, és ott tudom milyenek a dokik, mert bőséggel érkezik onnan tájékoztatás, és azok zömmel egyáltalán nem bíztatóak, hiába ott a DOTE (DE OEC). Azonban ha úgy is állsz hozzá a dolgokhoz, hogy neked most rossz lesz... akkor tökmindegy, akárhogyan is igyexik szerencsétlen normális orvos, te már előzőleg a fejedbe vetted, hogy rossz lesz, így az is lesz.

Én is átestem már egy sorozáson meg egypár urológiai kivizsgáláson, és tessék,... itt vagyok.

> Belehaltam? NEM!

> Fájt? NEM!

>> Miért nem? AZÉRT, MERT NEM FÉLELEMMEL, SZTEREOTÍPIÁKKAL MENTEM ODA AZ ORVOSHOZ! (Ebben az is segített mjuk, hogy nekem gyerekkoromban rengetegszer vizsgálták az oviban és a suliban az általános kötelező szűrővizsgálat alakalmával más szerveim, testrészeim mellett a nemi szerveket is, és megszoktam, nem paráztam, akkor sem, ha esetleg szégyellősségemben izgultam. Ezt én már ott és akkor kinőttem.) :-o

Azonban neked fitymaszűkületed van, és mivel volt már olyasvalakikkel dolgom, akiknek uez volt a baja, vagy esetleg még ennél is dúrvább, de lelki letargiába is esett miatta. Őket igggen-igen nehezen tudtam megnyitni, de végül sikerült, noha több havi munkám volt benne MSN-en vagy éppen SkyPE-on. Végeredményben megoldás született. Volt, akihez személyesen mentem el meglátogatni, mielőtt orvoshoz ment, mert parázott tőlük, és megvizsgáltam neki. Voltak enyhe szűkületűek, meg makacs szűkületűek. A legrosszabb az volt, amikor a gyerek joggal parázott egy esetleges TKM-től (Teljes Körülmetélés), mert a beszűkült bőrgyűrű olyan helyen volt, ami miatt egy 1xű orvos simán körülmetéli őt. Egy ügyes kezű, kreatív doki meg nem vágja így át az egész bőrt, hanem csak a hibás részt vágja körül, majd ki, és a kimetszés végeit összeölti vagy összekoagulálja. A bemetszés még ennél is 1xűbb, igaz, ezt éppen most értettem meg igazán, hogyan is csinálják, miután rátaláltam egy igggen-igen elrejtett kincsre itt a neten. :-D

Voltak olyanok is, akiknek sikerült nyújtó gyakorlatokkal időközben kitágítani a beszűkült bőrgyűrűjén...legutóbbi ilyen sikert egy 17 éves srác érte el makacs szűkülettel cirka 2 és fél hónap alatt. De mondhatnék akár 30 éveset is, mert ilyen is van... EGY BIZTOS: VAN AKI SZÉGYELLI (noha nincs oka rá), és VAN AKI NEM. Itt is az ALAPHOZZÁÁLLÁS SZÁMÍT!!!

NEM PARÁZNI KELL, nem búslakodni, nem várni a kismadárra, vagy éppen a Mikulásra, hanem TENNI azért, hogy ne legyen okod félni! Vagy ha nem is teszel érte, akkor meg ne úgy kezeld, mintha ezen múlna a világbéke. Ezt FEL KELL VÁLLALNI, és MEG KELL TANULNI ELFOGADNI, HOGY EZ A HELYZET!

(Ezt mondják a melegek is, és ebben viszont nagggggyon igazuk van!) :-o

Olyan nincs, hogy nem foglalkoznak kisebb szűkületekkel, csak a durvábbakkal, ez diszkrimináció lenne és ezt tiltja az etika! A fitymaszűkület meg csak kozmetikai hibának minősül a katonaságnál vagy a rendőrségnél. NEM KIZÁRÓ OK! (Olvastam erről szóló dokumentációt, de ez nem szerepel kizáró okok közt, úgyhogy megnyugod6sz.)

* * *

Kocsis István doktor urat személyesen nem volt szerencsém eddig még megismerni, pedig sok jót hallottam már róla. (Remélem, 1x lesz rá módom, hogy személyes szakmai eszmecserét folytathassak vele is... 1x... o.O ) A vele kapcsolatos kérdéseidet úgy glom tőle kellene megkérdezned, mert én "nem tudom" alapon 100%, hogy hülyeséget mondanék. Azonban a véleményezők szerint nem tűnik anyagiasnak, inkább empatikusnak és belátónak. Úgy jelentkezz be hozzá, hogy felhívod, és kérsz tőle egy időpontot konzultációval egybekötött urológiai kivizsgálásra. Ennyi. Ha bejelentkeznél hozzá műtétre, az nem értem még mindig... MIÉRT HÁTRÁLTATNÁ A FELVÉTELIDET??? Pláne, amikor a fitymaszűkület NEM IS KIZÁRÓ OK??? :-S

!!! Túl sok sztereotípiád van a bajoddal kapcsolatban, Srác! Ennyinek nem szabadna lenni, ennyire nincs okod félni ettől! :-O ˙ 0.o )

Ha úgy glod, gyere, írj rám >>priviben, és beszélgessünk tovább MSN-en vagy SkyPE-on!

Most bevallom őszintén, akkor, amikor megírtam neked a [11-20 15:09]-ös hozzászólást (amit eredetileg éjjel írtam, csak töröltettem), az után egy kisebb ideig nem voltam gépközelben, aztán elfelejtődött a válaszadásom, emiatt elnézést kérek tőled. Közösségi fórumokon azonban ilyen nem fordul elő, pláne, hogy ott elég gyakran megtalál6ó vagyok. Ezért ajánlom mindenkinek (neked is ;-) ) a >>privit, mint le7őséget arra, hogy fenntartsuk a kommunikációt. (Ettől függetlenül a beszámolód hasznos lesz ide ebbe a topikba is...) Így viszont akár könnyebben is meg tudod értetni az alapproblémádat, és könnyebben tudunk rá EYGÜTT megoldást is találni rá.

Ha élni kívánsz a le7őséggel, hszsom alján jobbra lent az időkód alatti >>LINKen xtül tudsz felém >>privizni, add meg egyik fórumcímedet, hivatkozz erre a topikra (mert magától nem linkeli be), így emlékezni fogok rád, és felveszlek.

Üdv: EE (^)

Neked is, és mindenkinek áldott Szentestét és békés Karácsonyi szent ünnepet kívánok! :-)

2010. dec. 24. 02:29
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszod! Voltam urológiai vizsgálaton, továbbtanulás érdekében, és látszólag semi gond nincs a doki szerint, persz én tudom, hogy van, de ezt nem mondtam neki.

Írtam Dr. Kocsis Istvánnak a Webbeteg weboldalon, amiben megkérdeztem, hogy H.B. megyében élő (de nem debreceni)embereknek is vállal-e urológiai vizsgálatot. Igen volt a válasz, és magadott 1 telefonszámot, hogy ezen kérjünk időpontot(én , és egyik ismerősömnek is szintén szüksége volt ilyen vizsgálatra).

Felhívtuk, de ott mondták, hogy nekünk a Betlehen utcára kell menni, a megyei szakrendelésre, mivel nem vagyunk debreceniek.Ekkor egy kicsit paráztam, hogy milyen orvoshoz kerülünk/kerülök.Aztán eljött a nap, igyekeztem minál jobb benyomást kelteni , így igyekeztem közös nevezőre jutniaz asszisztens nővel, mivel akor még csak ő volt ott.vizsgálat előtt "künnyítettünk magunkon", ami később kiderült, elég nagy hiba volt, mivel vizeleletvizsgálat is volt.Egy egész csinos, és kedves aszisztensnő fogadott minket, aki beküldött , itt egy pohrszerűségbe kellett volna vizelni, mondtam is, hogy ez nem biztos hogy fog menni, mert az előbb voltam wc-n, de azt mondta, próbájam meg... Mikor kijöttem egy kicsit mosolyogva mondtam, hogy "-Nem jártam sikerrel", azt mondta, nem baj, menjek ki. Haverommal ugyan ez volt, neki se ment.Mikor kijött, mondta, hogy innunk kell, hát mi ittunk is, kb 1-1,5 litert.. Fél óra múlva behívták a haverom, mikor kijött azt mondta, hogy rendes volt a doki, elcseverésztek.Az orvos is poénosan vette a dolgot.

-Mire kell ez a vizsgálat?

-Rendészeti sulihoz

-Jaaaa, hát akor fontos, hogy rendben legyen a műszerfal!

Arra számítottam, hogy iylen végbélben turkálós, horrorisztikus élényben lesz részem, de nem, ultrahanggal vizsgálta meg a prosztatát, a heréket megvizsgálta, és a fitymát, de nem húzta teljesen hátra a bőrt. Na, hát ennyi volt, de lesz majd még egy menetem a nyáron, mivelazért akarom akkora műtétet, mert akkor már (ha minden jól megy, márpedig remélem, hofgy minden jól fog menni)nem kell edzenem a felvételire, ztán ha most lenne a műtét, eléggé visszaesnék edzés terén.

Amúgy az urológus neve:Dr. Varga György, én egy jófej embernem ismertem meg, nem tuom másokkal milyen, de velünk azvolt.Te nem hallottál róla?

2010. dec. 24. 23:06
 16/16 A kérdező kommentje:
..ja, és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet mindenkinek!!
2010. dec. 24. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!