Mit okozhat az A-akg (arginine alphaketoglutarate)?
Figyelt kérdés
Szoval az A-akg lényegében értágito és megszeretném kérdezni hogy ez mennyire befolyásolja a férfi "merevségét" oda lent ? tehát hogy arginine tol lehet impotenciat kapni, vagy épp ellenkezoleg erosebb impotencia varhato ? vagy egyáltalán ez befolyásolja ezt az egész folyamatot..a valaszokat elore is nagyon szépen koszonom :)2010. nov. 17. 12:29
1/2 LKwrwv7RfL válasza:
Elsősorban aminosav szintézisben és a fehérjék lebontásában játszik szerepet, nem értágító. Másodsorban javítja az érfalak rugalmasságát, így a keringést is. Impotencia ettől nem alakulhat ki, kismértékű keringés alapú impotencián segíthet, de nem erre van kitalálva. Sportolók használják izomtömeg növelésre.
2/2 A kérdező kommentje:
aha értem.nagyon szépen koszonom a válaszod...már csak azért kérdeztem mert most vettem egy tomegnovelot, az osszetételét átvizsgáltam, csak hát az Arginine-en ugy elgondolkodtam hogy miben segíthet :) mindenesetre koszonom szépen a válaszod :)
2010. nov. 18. 17:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!