Csütörtökön orvosi vizsgálatra megyünk az iskolával, nálunk-általánosban soha nem nézték a nemi szerveket, és most viszont nézni fogják! Jogom van azt mondani hogy azt nem szeretném?
Kedves kérdező! A vizsgálatra kötelező elmenni, viszont nem kötelező be is menni. Tehát a névsorolvasásnál ott vagy, megjelentél, de nem mész be, vagy ha igen, nem tolod le a nadrágodat.
Ezzel ne is foglalkozz, ha nem akarsz, akkor aznap egyáltalán nem mész oda és ennyi.
Viszont a lényeg az az, hogy ne járj rosszul, ahogy én, nekem is szűkületem volt és hallgattunk a dokira, aki azt mondta, hogy teljes körülmetéléssel lehet csak megoldani (ez egyáltalán nem igaz, nincs olyan durva szűkület, amit csak azzal lehetne megoldani!) és én meg bíztam a dokiban és nem jutott eszembe, hogy kételkedjek, azóta eltelt egy év és egyre rosszabb minden. Vigyázz, hogy ne járj így, ha mész dokihoz és nem azt mondja, hogy bemetszést csinálna, vagy egy részleges metélést, esetleg plasztikát, akkor HAGYD OTT és menj máshová, másik orvoshoz. Mert utána már késő bánat lesz :(
Köszönöm a további válaszokat is :)
DE,ez csak egy sima orvosi vizsgálat,nem urológus lesz,csak egy sima gyermek orvos:)
El fogok menni,mindent megengedek, de a gatyám nem fogom letolni...nem én vagyok az egyetlen az osztályomból sem,aki ezzel így van :)
Beszéltem ma egy gyerekkel,kinek az osztály ma volt,és azt mondta hogy kérdezték hogy be van-e gyulladva,stb... de mire megkérdeztem volna hogy meg is nézték?addigra mennie kellett :)
Persze hogy nem kötelezhetnek rá.Meg sima orvos is ha megnézné annyit mondana menj urológushoz,ha eleve szégyenlős,és rosszul érzi magát,akkor mért kellene megmutatnia egy orvosnak aki úgy is tovább küldené egy másikhoz.Nem kell 2 orvosnak megmutatni,ha elég hozzá egy szakember és úgy is oda küldenék és az kezelné.
Ha nagyon rossz érzés még a gondolat is hogy ott vizsgálgassanak,(ahol amúgy sincs normális vizsgálatra idő,mert rohani kell,szakember sincs)akkor nem kell hagyni.De mivel szükületed van menj dokihoz.
Nem kell megtenned,de szünetbe keres fel egy orvost azért.
Mennyire komoly a szükületed?Hátra tudod húzni teljesen?Mennyire fáj ilyenkor?Ezeket a kérdéseket gondold végig.
Beszélték otthon már hogy mi van?
@ 68%-os, ne kezdjük előlről...
@ Kérdező
"DE,ez csak egy sima orvosi vizsgálat,nem urológus lesz,csak egy sima gyermek orvos :)"
Na és, akkor mi van? Ennek semmi jelentősége nincs. Azonban még nem kell emiatt szégyenkezned. A te érdeked hogy megnézzék. Soha nem le7 tuni, mit tud javasolni, jobb esetben -- ha olyan a szűkület -- akkor talán még kenőcsöt is felír neked. Sztem nézesd meg vele és ne fogadkozz előre iesmiket! Mindenkinek JÁR EGY ESÉLY!
"El fogok menni,mindent megengedek, de a gatyám nem fogom letolni...nem én vagyok az egyetlen az osztályomból sem,aki ezzel így van :)"
Te nem az osztálytársaid vagy, hanem magad. Az lényegtelen, hogy a társaid ehhez hogy állnak hozzá. A légyeg, hogy TE hogyan állsz hozzá! A gatyádat meg azért told le nyugodtan, mert a doki nem fog vele semmi különöset sem csinálni, a fitymaszűkület meg nem szégyellnivaló. Legyél 15 vagy 30 éves. Csak mindenki azt hiszi... hogy igen, pedig nem.
Sztem gondold át az egészet logikusan.
Ne a sértettség és a szégyenérzet beszéljen belőled, hanem a saját gondolataid, éppen ezért ne hallgass most másra!
Mindegyikünk elmondta a véleményét. Hogy megfogadod, az ne a hozzászólások számán vagy jellegén múljon, hanem azon, hogy alaposan átgondold, és "vetkőzd le gátlásaidat"!
Azzal, hogy megvizsgáltatod, még nem vesztesz semmit. Azonban le7 hogy nyersz néhány hasznos segítő tippet vagy bármi egyebet, amiért manapság ki tudja, mennyit kellene másnak küszködni!? Inkább örülj, hogy megvizsgálnak...
Majd számolj be mi volt. Azonban aki mer, az nyer. Ezt meg én tapasztaltam meg a saját bőrömön pont az idén, amikor felülemelkedtem egyik saját gátlásomon. És erre TE IS KÉPES VAGY! :-o
Üdv: EE
Elnézést,hogy ilyen későn,de nem volt sok időm...
Bementünk,lekellett vetkőzni alsó gatyára,megnézték a súlyt,a magasságot és a vérnyomást. Utána be kellett menni a doktornőhöz,ő a fogat,torkot,gerincet nézte, majd le kellett feküdni egy ágyra ahol a hasam nyomkodta, 1x csak belenézett a gatyámba,kérdezett róla pár dolgot és be volt fejezve... Nem volt olyan vészes,mint amilyennek gondoltam... mostmár tudom hogy nem kell ennyire beszarinak lennem :)) Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!