Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak a fülemmel?

Mit csináljak a fülemmel?

Figyelt kérdés
Náthás vagyok és az egyik este "eldugul" a fülem alig hallok vele valamit és szúr nagyon.Ma viszont azt vettem észre hogy vérzik is!!! Ha bedugom a fülpiszkálót akkor véres lesz és ha oda rakom az ujjam érzem,hogy száradt vér van ott...Az orvos azt mondta,hogy a "fül dugulás" a nátha miatt van és ha sokszor fújom az orrom ki elmúlik de a vérről nem volt még szó.(Orvoshoz már 2x vissza mentem nem nagyon lát szívesen de nagyon rosszul vagyok:S)
2010. nov. 16. 07:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Fül-Orr-Gégészet!

Nehogy valami maradandó károsodás érjen, mert az nagyon rossz, én tudom!!!

2010. nov. 16. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Azt olvastam h vérzés lehet gyulladástol vagy gombás fertözéstől.A hallójárat bőre különleges, igen érzékeny,sérülékeny, könnyen vérzik.Fordulj orvoshoz,mert könnyen befertőződik,begyullad, főleg ha felületes hámsérülés van rajta.(vakarástol is sérülhet).Akár a fültisztító pálcika is megsértheti a hallójáratot.

A dobhártya sérülése következtében keletkezett vérzés esetén a vér hamar megalszik.

2010. nov. 16. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon halvány vér jön belőle nem olyan mint pl amikor kicsit megvágod az ujjad.Szerintem akkor elmegyek 1 másik orvoshoz mert a körzeti egy kö***g
2010. nov. 16. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Válts orvost persze ha van lehetöséged rá.Ezt arra értem h mondjuk egy faluba lehet csak egy orvos van,városba elmehetsz 5 höz is.Épp tegnap beszéltem egy ismerössel és mondta h köcsög vele a háziorvosa,ilyenkor jobb váltani,mert jobb ha jo a viszonyod vele.Legyen segítőkész és ha mész hozzá ne ugy menj h na már megint ehez a bunkohoz kell menni,mert sajnos tényleg van h valakit kedvel a doki és valakit nem.
2010. nov. 16. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Kisvárosban lakom 2 gyermekorvos van csak.Viszont nálunk utcákra van osztva és én pont a szeméthez kerültem aki kb 50 éves és mindenért visít..Ha tudok lélegezni akkor nem súlyos és elküld iskolába akár 39 fokos lázzal..Másik meg egy fiatal 25-26 éves fiatal aki tök jó fej hozzá jár pár haverom és azt mondták hogy nem szemét:S
2010. nov. 16. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát szerintem lehet h megkéne kérdezni lehet átmehetsz.Én is kisvárosban lakom és itt sincs sok lehetség,de ha akarsz átlehet menni másikhoz.A lényeg a kérdésre visszatérve h mindenképp menj sokihoz mert nem jo ez h vérzik.Ha az orvos szemét vay nem lát el esetleg elküld mond el otthon,hátha akkor bemegy veled valaki és eligazitja.Mert azért mert nem vagy szimpatikus neki még lásson el rendesen,ha már oda tartozol ssjnos.
2010. nov. 16. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!