Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélésnél hova adják a...

Körülmetélésnél hova adják a fájdalomcsillapító injekciót?

Figyelt kérdés

Úgy értem a bőrbe, vagy bele a ..ökömbe? Mert ha az utóbbi, akkor tuti hogy székkel együtt rúgom fel a dokit..:)))

Pár nap múlva megyek, még nem biztos hogy teljesen lekapja, lehet hogy csak részlegesen, vagy talán a bemetszés is segíthet. Én szeretném ha nem kapná le teljesen, mert azt gondolom hogy érzékeny lenne védelem nélkül. Tapasztalatok? Vélemények?

2010. nov. 14. 12:24
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Jaja szűkület miatt van az egész...:((
2010. nov. 14. 12:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem csak úgy hobbiból...:))
2010. nov. 14. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt metélés és nem tom hova adták mert semmit nem éreztem xD
2010. nov. 14. 12:54
 4/13 anonim ***** válasza:
És majdnem 1 év telt el műtét óta és ödéma nem múlt el :(
2010. nov. 14. 12:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A péniszed tövében futó idegeket érzéstelenítik le, tehát nyilván, hogy bele, és nem a bőrbe, és micsoda szöveg hogy székkel együtt rúgod fel az orvost? Hány éves vagy te? (Egyébként nem székben fogsz ülni, hanem leszíjazva feküdni, tehát esélyed sem lesz felrúgni...)

A másik... Mi az, hogy NEM BIZTOS HOGY TELJESEN LEKAPJA??? Hogy lehet ennyire félvállról venni a dolgot? Ha az enyimet műtenék, tutira lefixálnám előre, hogy mi lesz, és ha nem azt csinálná, akkor beperelném, mint a francot! Ez az egész nem szerelem, hanem lefixálás, egyeztetés kérdése, és egyben a te érdeked is.

Hány napod volt dönteni erre, hogy lesz-e műtét vagy sem?

Egyébként meg millióegy topik szól már erről, ennyivel megspórolhattad volna a kérdést is, ha elkezdtél volna rákeresni, topikokat nézegetni a témában...

2010. nov. 14. 15:44
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi a "kedves" választ "kedves" utolsó!!

Nézegettem a topikokat de tudod erre a kérdésre konkrét választ nem találtam. Amúgy köszi a választ.

36 éves vagyok, jó erőben úgyhogy fel tudnám a dokit rúgni, de ez csak vicc volt. Kár hogy nem vetted...

És azért nem parázok azon hogy miként oldja meg a dolgot, mert metéltek körbe ismerősömet, és csak jót mondott a következményekről. Bár tudom hogy ez ügyben megoszlanak a vélemények. Ezért ha részleges eltávolítással oldja meg, azt sem bánom, ha pedig bemetszéssel annak örülnék a legjobban. Mégse vág rólam le semmit...

2010. nov. 14. 17:08
 7/13 anonim ***** válasza:
haha... }:I
2010. nov. 14. 23:13
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jobban figyelhetnél magadra kicsit, bocsi, hogy ezt mondom! Teljes körülmetélésre az ÉGVILÁGON SENKINEK nincs szüksége, mert az nem gyógymód, hanem egy barbár csonkolásos eljárás, amit primitív sivatagi törzsek csinálnak, azért, hogy kinézetükben látszódjon, hogy ők egy törzshöz tartoznak.

Nekem egy éve csinálták meg és azóta egyre rosszabb minden. Ha a fitymából legalább annyit hagynak, hogy a makk peremét védené, akkor már sokkal előrébb lennék. De ehelyett levágták az egészet.

Én nem tudom, hogy milyen durva fokú szűkülete és egyéb baja lehet annak, aki egy ilyen műtét után jókat mond, én azt tudom, hogy nekem nagyon rossz és én most egy TLC nevű szerkezet segítségével fogom hónapokig nyújtani a bőrt, ami viszont neked még ott van.

Itt is írták már többen a gyakorikerdeseken, hogy 5ből 1 körülmetélt jár rosszul, könnyen lehetsz te is az, aki rosszul jár, én pl nagyon rossz pénisszel élek és nem tudom, hogy mennyit tudok majd javítani rajta, mindenesetre senkinek nem kívánom azt, amin átestem azóta, amilyen beszólásokat kaptam a látványra (jah oké 36 évesen már nem a dedóba jársz vágom) amilyen érzékeny a makk amikor nem kéne és akkor meg érzéketlen, amikor meg az kéne

A makk nem mindig bírja fedetlenül jól, ezt vettem észre, ahoz képest amiket az orvosok mondtak meg a neten van csomó helyre felírva hát tök nem az van!!!

És a színe is megváltozott, meg a tapintása is, nagyon ijesztő lett egy év alatt :(((((

Közben meg azt hittem, hogy csak jobb lesz, hát nem lett :(

2010. nov. 15. 13:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó

Honnan lehet beszerezni ezt a TLC cuccot? légyszives írd meg privátban mert én is metélés áldozata vagyok, és szeretnék én is ujra fitymát :(

2010. nov. 15. 17:39
 10/13 A kérdező kommentje:
Picit részleteznétek hogy mi a problémátok pontosan? Az érzékenységgel van gond? Akiknek nincs vele gond, annak miért nincs? Nektek mivel rosszabb?
2010. nov. 15. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!