Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A péniszemem, a makkon pár...

A péniszemem, a makkon pár hete élénk piros/rózsaszínes foltok jelentek meg. Nem viszket, nem érzékeny. Balanitis lehet?

Figyelt kérdés

Szexuális úton terjedo betegségeket azért zárom ki, mert a barátnommel mindketten az elsok vagyunk egymásnak, és mindig óvszerrel védekezünk.

Vettem rá Teva Candibene krémet amivel egy hete kenem, de nem múlik a probléma egyáltalán. Ami még fontos lehet, hogy a heréim elkezdtek fájni, pontosabban csak kellemetlen érzést érzek bennük, kicsit olyan mint a "Blue Balls". Magömléskor és kicsit kellemetlen érzésem van ami eddig nem volt, de maga a péniszem és a makkom egyáltalán nem fáj.

Olvastam, hogy a Balanitis antibiotikum kúra után is elo tud jönni, mivel ilyenkor fogékonyabb a szervezet a gombás fertozésekre. Nekem 3 hete volt antibiotikum kúrám a fogam miatt, lehet az okozta? Már ha egyáltalán gomba miatt van, mivel a Teva krém egyáltalán nem használ, lehet váltanom kéne valami másra?

Köszönöm a válaszokat!

ápr. 10. 08:21
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem hozzátenni, hogy körülmetélt vagyok és a higiéniára is mindig nagyon figyelek!
ápr. 10. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem, egyszerűen nem magad kellenenkezelni főleg nem úgy hogy azt sem tudod mi bajod van, hanem elmenni orvoshoz, aki tudja mit csinál.
ápr. 10. 08:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk miért nem mész orvoshoz? Lehet csak irritáció is, gomba is. Amúgy külső bakteriális vagy gombás fertőzést egy használt törülközővel el tudsz kapni, vagy akár nagy wc-zéssel.
ápr. 10. 15:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Körülmetélve kisebb az esélye a makkgyulladásnak, mert már nem takarja a fityma. Szerintem bőrgyógyásznak mutasd meg!
ápr. 13. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!