Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Igaz hogy a sok maszturbálás...

Igaz hogy a sok maszturbálás öregíti az arcbőrt?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam nem régen ezt,mag talán még hogy hosszabbtávon hajritkulást is okozhat. Igaz lenne?

tegnap 19:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

42 éves férfi vagyok nem iszok,nem cigizek,van úgy hogy 3 szor is csinálom de a kettő alap reggel fürdés előtt este fürdés előtt,így érzem jól magam stresszkezelő is.

Nagyon jól működik a szerszám és kb 36 nak szoktak nézni de ha frissen borotválkozok meg fodrásznál voltam 34 is szokott lenni

Szerintem az izomzatomnak is jót tesz mert 6 éve nem voltam terembe és sokszor kérdezik,hogy járok e edzeni, szerintem a cigi pia mentes èletmód meg az önkielégítés is benne van.

tegnap 21:39
 12/23 anonim ***** válasza:
48%
Ja 11 vagyok folytatom épp most jön az esti szeànsz aztán fürdès, fogmosás alvás😁
tegnap 21:40
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

Na megvolt a szeânsz fürdés alhatok😁

Reggel jön a kávé meg az újabb szeánsz 😁

tegnap 22:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem az izomzatomnak is jót tesz"

Matyizom? :DDD

tegnap 22:30
 15/23 anonim ***** válasza:
Valahogy úgy 😅😁
tegnap 22:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Vagy hokizom😅
tegnap 22:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Jáááj XDD
tegnap 22:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a 11-esnek a fiatal állapotához hozzájárul,hogy nincs nő az életében. Egy feleség leamortizálja a pasikat.

Középkorú férfi vagyok, nőmentesen és fiatalos,fitt és jó hangulatú mindig. Dohány, pia sosem volt, napi egy masztival.

ma 06:23
 19/23 anonim ***** válasza:

18 van egy feleségem meg egy gyerekünk 5 éves.

Szóval amikor még mindenki alszik meg amikor már mindenki alszik az az én időm erre.

A feleségem tudja nem zavarja azt mondja ez jó dolog csináljam ha még ez is belefér nekem😁

11 voltam

ma 07:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen úgy elvezel el, hogy vicsorog és üvöltesz közben, meg a homlokod ráncolod, akkor igen 😅
ma 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!