Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Piros pöttyök a nyelvem hátulján?

Piros pöttyök a nyelvem hátulján?

Figyelt kérdés
Volt már rá kérdés. De azt szeretném kérdezni hogy ezek mike lehetnek? Valaki azt írta hogy az ízlelő bimbók, de ezek hátul vannak, és én speciel ott nem érzek ízeket. pirosak és érezhetők újjal is ... dohányzom van hogy 1 v 1,5 dobozzal egy nap... nem lehet hogy rák vagy valami ilyesmi? :S
2010. nov. 9. 01:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát .......pár hete nekem is volt ez....az egész nyelvem, és olyan volt érzésre mintha megégettem volna.......elmúlt pár napon belül!!!!!De ha neked nem, szerintem menj vele orvoshoz!!!!
2010. nov. 9. 22:05
 2/2 anonim válasza:
Jesszus... -.- Nem kell vele orvoshoz menni:D tudom nagyon hátul van szinte a torkod mögött mindenkinek van olyan! nekem is nem rák ne aggódj!
2010. nov. 11. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!