Hogy tudok mélyeb hangot csinálni magamnak?
nem hülyeségből kérdezem 14vok és nemtul mély a hangom vagy netudom szerintem jo:D de mindenki azt mondja h vékony meg minden:( nem lehet vmit csinálni vele??:S
bármilyen tanácsot meghalgatok:)
ja és ha nem ebbe a témába kellet vna irni bocsánat akk megmondanátok h melyikbe probálkozzak
kösz szépen előre is
fojj more:D nemakarok ablakmosot inni-.-
xD de ha előb te kiprobálod szivesen énis:D
ucso kösz:)
Még lehetsz híres énekes!
Nyugi majd mélyülni fog, még egy-két év (vagy ki tudja, embere válogatja), nekem elég sokat mélyült a hangom 18 éves koromra, ráadásul elég erős is, a mai napig sokszor rám szólnak, hogy halkabban mert erős a hangod. Ráadásul most elkapott valami torokgyusziféleség emiatt már olyan Darth Vader szerű az orgánumom napok óta.
26 F
hehe:D
kösz szépen jobbulást;)
szia, szerintem nem kell aggódnod meg stresszezned ezen, minden ember más.
Nekem is ez volt 14 évesen olan vékony hangom volt h volt pár ember h megkérdezte te b*zi vagy? de nem érdekelt,
Nekme olyan 17 éves koromba kezdett mutálni, és mély férfias hangom lett, szal no para töki neked is meglesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!