Ha napi szinten biciklizek, attól még lehet esetleg vérkeringési probléma a lábamba?
Figyelt kérdés
jan. 19. 11:17
1/10 A kérdező kommentje:
Mikor jobb a vérkeringés? Ha tágulnak az erek vagy ha szűkülnek?
jan. 19. 11:28
2/10 anonim válasza:
Használ, de nem váltja ki pl. ha az illető dohányzik vagy cukorbeteg. Ráadásul a biciklin csak bizonyos szögben tartod a lábad, így lehet a heti 1-2 úszás hasznosabb lenne.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem. Dohányzom amúgy, de a cukrom rendben van, azt tudom.
jan. 19. 11:36
4/10 anonim válasza:
Előfordulhat, természetesen csökkenti a kockázatot a sport és egészséges életmód a keringési zavarra, de nem zárja ki.
5/10 anonim válasza:
A megerőltetés sehol se jó, inkább erre figyelj, valamint életmód (tehát 0 cigi, 0 alkohol, 0 energiaital, stb.)
6/10 A kérdező kommentje:
Hát dohányzom, inni ritkán szoktam, energiaitalt szinte semennyire. A munkám az, ami járkálós, sőt, már lassan 21 éve hogy ilyen munkát végzek, ahol napi szinten megvannak azért a kilométerek. Mellette pedig biciklizek oda-vissza, szóval biztos is hogy meg vannak erőltetve a lábaim.
jan. 20. 12:02
7/10 anonim válasza:
Hát le a kalappal, ha neked ez így jó!
8/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem jó, de valamilyen munkát kell végezni. Nem azt mondom, hogy napi 9 órában állok és megyek folyamatosan, de azért a nap többségében igen. Az ülőmunka se jobb szerintem, sőt, lehet még rosszabb is. Nem tudom, általában fizikailag igénybevett munkát végeztem eddig sem mint ülőmunkát.
jan. 21. 13:21
9/10 anonim válasza:
Figyeld a határaidat, akkor nem lesz gond!
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm!:)
jan. 22. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!