Ez vajon mi lehet?
Figyelt kérdés
Időnként szokott fájdogálni a péniszem mellett a tövénél jobb oldalt. A fájdalom nem nagy, elég enyhe szokott lenni, csak éppen megérzem, és az időtartama 1-2 másodperc maximum. Nincs is mindennap, van amikor hetekig nem jön elő, aztán 3-4 napig igen. Az előfordulása is egy nap maximum pár alkalom. Duzzanatot nem érzek, ha megnyomom. Gondoltam a lágyéksérvre, de ahogy olvasom, nekem nem tűnik olyan jellegűnek, mint amit az okoz. Például nem akkor fájdul meg, ha sokat sétálok, vagy sokat állok, hanem még a legtöbbször nyugalmi állapotban. Akkor nem végzek fizikai munkát, illetve nehéz gyakorlatokat sem. Korban sem vagyok ott, mert most leszek még csak 25. Szerintem vele született sem lehetne, mert anno a herémben a golyóim rendben leszálltak. Olvastam akkor, hogy lehet nyirokcsomó gyulladás is, vagy rosszabb esetben daganat. Olvastam, hogy izomgyengeség, vagy az idegszálakban lehet valami gyulladás. Volt már arra is példa, hogy a derekam fájt, onnan is átsugározhat akár. A herém az nem fáj, vizelési és székelési gondjaim sincsenek.jan. 2. 21:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!