Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Engem nem metéltek körül....

Engem nem metéltek körül. Súlyos fertőző betegségben veszítettem el a fitymámat. Ha itt hozzá merek szólni, hogy jobb hátra húzva tartani, lehurrognak rám támadnak, lepontoznak az emberek. Miért?

Figyelt kérdés
Igazából teljesen nem is fedi a makkom azóta, csak félig. Hatalmas, nehezen gyógyuló, fájdalmas sebem volt. Szerimtem, aki olyan helyen dolgozik, ahol sok ember megfordul, neverje ki WC -ben.Nővel nem volltam. A bőrgyógyászok szerint mégis herpesz volt. Mivel utána még 2x kiójlt, lehet. Azután kaptam szájon át szedhető Aciclovir-t azóta nem jött vissza. De én akkor is azt állítom, hogy a fityma alatti pangó váladék fertőzések melegágya. Miért nem hisz nekem senki?

jan. 1. 20:51
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#10: Félre kezeltek engem a bőrgyógyászok is. 3 hónapon át eleinte csak nőtt, növekedett, már másfél ujjnyi 5 centi hosszú, nem ygógyuló, állandóan váladékozó sebem volt. Nem rendelt ám egyik sem vissza. Mindig másik orvossal találtam szembe magam. 6 hónap alatt 6 másik orvos, és csak a legvégére kezdett el javulni, nem tudni, a piros kence, vagy az immunrendszerem győzte -e le végül. Senki sem hülye, félreértettél, nembiztatok senkit, hogy hátrahúzva tartsa a fitymát, de ahhoz ragaszkodom, hogy a fityma alatti váladék fertőzések melegágya lehet, bármit is csinálsz. Tőlem mindenki úgy hordja, ahogy akarja. De ne tagadjátok le nekem a sok szenvedést, amit átéltem. Talán ha fiatal koromban körülmetéltek volna, megúszom. Utólag már minden mindegy. Nem volt indokolt, senki nem tudta előre,mi vár rám. Amióta hátrahúzva hordom, nem kaptam el soha többé semmit. Engem ez győz meg a legjobban, hiába vitatkoztok, akkor is így van.
jan. 2. 12:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Te nem érted. Nem tagadja le senki, hogy kissebb eséllyel kapsz el valamit, ha hátul a fitymád.

Mi azt mondjuk, hogy ha rendesen, rendszeresen, alaposan megmosod a makkod, belső fitymád és tiszta kézzel nyúlsz hozzá, és ugy teszed el, hogy letörlöd róla a pisit, nem lesz bajod. Ahogy a férfiak többségének nincs is!

Ez olyan, mintha betiltanád a kések gyártását, mert egyesek felelőtlenül használják.....

jan. 2. 12:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Végül is de nem utolsó sorban: A hátra húzva tartott fityma szexuális letre gyakorolt hatását nem tudom. Mert: A nagy sebem miatti majd 1 év önmegtartótatás, nylván nem használt. A vírusok is megettek ott idegeket. Mire az egészből kikeveredtem, elkezdődtek a merevedési zavarok. Viagrára ritkán tellett. A péniszgyűrűtől még nagyobbra dagadt a makkom. E miatt a fitymát még nehezebb ráhúzni, ami kb. félig fedi, de minek? De a kiszáradásról szóló mendemondákban nem hiszek. Be is lehet azt krémezni. Az alsónadrág meg nem kenderből van, nem dörzsöli ki. Csak egyes frissen körülmetéltek rettegnek tőle, de feleslegesen. Olyan jó érzés, hogy szabadon van. Csak hozzá kell szokni.
jan. 2. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

13: nem hit kérdése. Nekem alapból kilátszott a makkom hegye. Tisztán látszott, hogy meddig fedte a bőr.

A kilátszó rész valóban száraz, barázdált. Egyáltalán nem fényes, nedves, sima mijt a fedett rész. Jó, nem egy súlyosan kiszáradt kézre emlékeztet, de akkor is száraz (ahhoz képest, hogy milyennek kellene lennie), erről felesleges vitatkozni.

jan. 2. 13:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval semmi bajom azzal, ha kint van a makk. De ne hazudjunk, ne találjunk ki dolgokat és ne túlozzunk......
jan. 2. 13:39
 16/17 A kérdező kommentje:
#14: De nem rossz érzés, ahogyan sírnak, sírdogálnak miatta egyesek. Nekem jó. nagyon jó. Pláne, amíg a fityma fedte, folyton csak viszketett, akár csak az ott ragadt vizelettől, akár a gombától. Na olyankor már hiába mostam. De tényleg mindegy nekem, hogy te hogy érzed jobban magad. Ha neked az jó, hogy fedve van, akkor hordd úgy. Nekem tudod, mi a sok? Az, hogy itt a gyakorin hetehte 2x azon sírnak, hogyan lehet hátrahúzva tartani, mások meg azon sírdogálnak,hogy a metéléstől kiszáradtak. Folyton ugyanaz a nóta mindkét fél részéről. Szinte másnaponta megkérdezik. De mindegy, hogy ki mit válaszolt. Mindig megkérdezik újra és újra.
jan. 2. 16:12
 17/17 anonim ***** válasza:
75%
14 valóban nem kel erről vitatkozni… Ha normál bőrszáraz akkor rendben van, ha ennél szárazabb akkor kend be, mert hajlamos kiszáradásra, van akinek ilyen. Barázdáltság nem mérvadó a szárazságot illetően. Az is egyedi hogy kinek milyen…
jan. 2. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!