Engem nem metéltek körül. Súlyos fertőző betegségben
veszítettem el a fitymámat. Ha itt hozzá merek szólni,
hogy jobb hátra húzva tartani, lehurrognak rám támadnak,
lepontoznak az emberek. Miért?
1/17 A kérdező kommentje:
Elnézést a sok hibáért. Siettem, nem olvastam vissza. Ezek nem helyesírási hibák, mellégépelés. Rosszul látok, gépíró iskolába nem jártam.
2/17 A kérdező kommentje:
Már 3 x töröltettem a regisztrációmat a gyakorin, az e témában történő támadások miatt. de többé nem fogom.Most én írom ki kérdésben a dolgot utoljára. Elegem lett a fitymapárti emberek állandó támadásaiból!
3/17 A kérdező kommentje:
1x Beszéljük ki rendesen! De ne én hozzám legyetek ellenségesek a véleményemmiatt!
Nincs azzal sem baj, ha a fityma fedi a makkod. De legyen TISZTA! RENDESEN MEG KELL MOSNI!!!
Érdekes módon, ha tisztán van tartva, nincs baj. Valahogy embrek milliói élnek gond nélkül....
Ez kicsit olyan, mintha zavarna a gondolat, hogy összeszedhetsz tetűt, ezért inkább kopaszra borotválod a fejed
jan. 1. 21:52
Alapvetően ezért is érdemes korán metéltetni. Fitymásan annak méretétől is függ. Ha hosszabb elkerülhetetlen az alatta pangó vizelet, napi több mosás és hátrahúzva történi vizelés ellenére is. Ugyan sokaknál nem okoz gondot csak büdös, de van akinek pont ez okoz rendszeres gyulladást, főleg társult és immunrendszert érintő betegségek esetén.
jan. 1. 22:35
Nyilván ahol váladék van fertőzések melegágya lehet. Ha félsz ettől mosd meg gyakrabban akár csak sima vízzel öblítsd le otthon. Munkahelyen nyilván nem igazán lehet. Plusz ha neked úgy kényelmes hogy hátra húzod akkor tedd azt. Itt úgy is mindig mindenki beleköt valamibe szóval emiatt kár bárkivel is vitatkozni.
jan. 1. 23:00
6 Az a gond hogy a hosszabb fitymánál, ahogy írtam vizelet pangás elkerülhetetlen, persze ha többször mossa valaki nagyobb eséllyel kerüli el a gyulladást főleg, ha érzékeny makkja stb. illetve bármilyen fertőzést. Hosszabb fitymánál a tartós hátrahúzás sem mindenkinél működik, mert magától visszacsúszik. Ezért írtam lehetőségnek a metélést, vagy a korai állandó fityma hátultartást, mert serdüléskor fityma meg fog rövidülni, így felnőttkorban fent említett problémák ezzel teljesen
elkerülhetőek.
tegnapelőtt 02:53
8/17 A kérdező kommentje:
#4: Képzeld el, 45 éven át úgy hordtam, hogy rajta volt. Még amikor gombás volt, akkor sem húztam hátra. Hiszen az csak viszket. Bekentem,és visszahúztam. De amikor jött a "herpesz"??? A bőrgyógyászok úgy leteremtettek, mint a pengős malacot. Azt mondják, gomba elleni szerrel kenem, amikor nem az? Ők sem tudták gyógyítani sehogy. A sebem napról napra egyre szélesedett. Legalább 3 hónapig csak súlyosodott. 6 hónap után, talán a hatodik bőrgyógyász tudott írni valamit, ami használt? A teljes gyógyuláshoz talán egy év is eltelt. Természetesen a házasélet szünetelt. Akkor is csak gumival mertük elkezdeni, amikor már nem volt sebes. Olyan helyeken dolgoztam, ahol lehetetlen volt sűrűn megmosni. De szerintem inkább a kezeket kellett volna nagyon alaposan fertőtleníteni, mielőtt kiverem. Miután megfertőzted, a péniszt, azt hiába mosogatod. Hiába is volt az tiszta, ha a kezed, amivel megfogod, olyan. Nem tudtam, hogy a herpesz fogdosás útján is terjed. Talán olyan kézzel fogták előttem az ajtó kilincset. A feleségem hűségében megbízom. Eléggé aszexuális a megcsaláshoz. Én soha senki mással nem voltam. Nemi szervi herpeszt hogyan lehet összeszedni annak, aki soha másik nővel nem volt? Sőt még azzal az eggyel sem abban a hónapban? Különben miért állítanám, hogy amikor kivertem, akkor fertőződhetett meg?
Nagyon jó a kérdés, hogy kapod el? Azt is olvastam, hogy apró felszíni bőr sérüléssel is bejuthat, abszolút népbetegség, egyre több várható. A metélés jelentősen csökkenti a lehetőséget arra, hogy elkapd. A női oldal is biztonságosabb, mert a fityma alatti szmegmától és abban hordozott baci miatt lehet méh probléma, akár rák, sőt a nöknél a hpv még nehezebben orvosolható!
tegnapelőtt 09:42
Szóval mindenki hülye, kivéve azt, aki nem mossa meg a kezét/félrekezeli magát?
Nekem ez nem kerek....
tegnapelőtt 11:29
Kapcsolódó kérdések: