Mikor éri el a férfi szeméremszőrzet azt az állapotát amikor a szeméremszőrzet felkúszik a köldökig és egy ,,csíkot’’ alkot. Illetve kinek hány éves korban jelent meg a mellszőrzete?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 01:51
1/14 anonim válasza:
Változó. Nálam 13-14 körül kezdett megjelenni mindkettő.
2/14 anonim válasza:
Mindenkinél más.A hasamra 12 évesen már felnőtt a szőr,a mellkasom még csak pihésen volt akkor szőrös,de 14 évesen már ott is rendesen szőrös volt.
4/14 anonim válasza:
Lányoknál is előfordul,hogy köldökig szőrös
5/14 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszek, de nyolcadikos koromban már biztos volt szőr a hasamon is. Így 22 évesen már teljesen egybenőtt a fanszőrrel.
A mellkasom később kezdett szőrösödni, talán most kezd kicsit dúsulni. Eddig elég foltos volt, de talán már egybenő ott is.
6/14 anonim válasza:
Nekem előbb lett ott a szőr mint a péniszemnél. 12 éves koromban
7/14 anonim válasza:
A rendes férfias mellkasszőr nálam csak pár éve, 30 körül alakult ki.
8/14 anonim válasza:
Ezt jó tudni, hogy még dúsulhat s mellkasszőröm. Van korombeli, akinek már teljesen beszőrösödött, azt hittem nekem már nem fog.
9/14 anonim válasza:
Valamennyit nekem is erősödött még kamaszkor után is, ezt meg tudom erősíteni.
10/14 anonim válasza:
Szuper!
Én most 22 évesen azt veszem észre, hogy - ha nagyon lassan is - de erősödik. Borotválni nem szoktam, de lehet hogyha leszedném akkor megerősődne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!