Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez sérv, vagy visszér lenne a...

Ez sérv, vagy visszér lenne a bal herémnél?

Figyelt kérdés
Egésznapos járkálás, munka után zuhanyzáskor észreveszem, hogy a bal herém tetején mikor “lóg” meg van duzzadva ott az ér. A jobb herémhez viszonyítva 2x olyan nagyobb. Illetve a herém alján, a herémre “cuppanva” érzek egy puha valamit. De érdekes módon fekvéskor a jobb oldali herém szokott lejjebb lógni.. Reggel alvás után nem érzem ezt a duzzanatot ott a bal herémnél, csak nap közbe, nap végén. Illetve napközbe van hogy néha ilyen “húzó” érzést érzek benne, főleg ha sokat állok egy helyben (Pincér vagyok)… Ja ès elfelejtettem, 21 vagyok.

dec. 31. 20:07
 1/5 Mad Max2 ***** válasza:
82%

Bármi lehet

Menj urologushoz

dec. 31. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Nekem ez herevisszér-tágulat volt. Megműtötték, de kiújult, de most már nem foglalkozom vele. Azért természetesen menj el orvoshoz, az a biztos. Zsolti
dec. 31. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
70%

Haveromnak huszonévesen viszér volt, de először ott is sérvre gyanakodtak.

Szóval vizsgálat dönti el, mi nem tudunk hitelesen távdiagnosztizálni.

dec. 31. 20:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Férjemnek van cisztája is, visszér is. Igazából nem csinálnak vele semmit, csak figyelni kell, időnként ránézni.
dec. 31. 21:27
 5/5 Mad Max2 ***** válasza:
#4 Azt meg gondolom te megoldod:D
dec. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!