Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek a kórósan sok és...

Mit tegyek a kórósan sok és erős merevedés ellen? Szándékosan nem a szexuális kategóriába írtam, mert ott sok a troll, a kérdésem meg komoly.

Figyelt kérdés
Rettenetesen sűrűn jön rám az inger, ami ellen nem tudok tenni, erős merevedés, és kényszeresen könnyíteni kell magamon, mert már kellemetlen ha nem teszem. Nem vagyok már kamasz, másoknak ilyenkor már merevedési gondja van, nekem meg az ellenkezője. Aki tud okosat mondani segítsen.
ma 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Fordulj urológushoz.
ma 08:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja csak az nem kicsit ciki
ma 08:40
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Van "uro-szexológus" is, fordulj hozzá, ha a problémádat szeretnéd megoldani, akkor ezzel foglalkozó szakemberhez kell fordulni és hagyni kell a "nem kicsit ciki"/"tartok az egész szituációtól/vizsgálattól" típusú félelmeket. Két út van: a problémád továbbra is fennáll, vagy elmész és kérsz segítséget hozzáértőtől.
ma 09:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Linket tudsz küldeni?
ma 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Szexelj :)
ma 10:23
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Magánorvost ismerek, csak azért nem küldök linket, mert reklámnak minősülhetne. Keress orvosokat e szakterületen, lakhelyedhez közel.
ma 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nem ciki orvoshoz fordulni egészségügyi problémával, elvégre ezért vannak.
ma 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Aztán miért nem szexelsz?
ma 20:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne kezd el kezelni mert ha kikapcsol akkor utána nehéz lesz helyre hozni ha még nézik azért van ne Zavarjon
ma 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!