Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Cukor hiánya és merevedési...

Cukor hiánya és merevedési probléma, lehet összefüggés?

Figyelt kérdés

Enyhén elhízott (BMI 29.7) 40 éves férfi vagyok, november elsejével elkezdtem fogyózni, ami elsősorban annyiból áll, hogy az eddig naponta fogyasztott édességeket, cukros üdítőket, kávét elhagytam vagy cukormentes alternatívára cseréltem.

November 2. napján még szeretkeztünk a feleségemmel, legközelebb viszont, 9-én sehogy nem akart működni a dolog, nem volt merevedésem. Illetve libidóm is teljesen nulla, azóta is.

Lehet összefüggés a két dolog között? Ha igen, hogyan kezelhető?

Más okot nem nagyon tudok elképzelni, nem vagyok az átlagosnál stresszesebb, fáradtabb, betegebb. Korábban nem fordult még elő hasonló, legfeljebb teljesen érthető helyzetben (pl. atomrészegen vagy második, harmadik menetnél).

ma 14:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdj el rendszeresebben sportolni, mondjuk futni.
ma 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
ma 15:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!