Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Férfitársaim! Kedvenc dezodor?

Férfitársaim! Kedvenc dezodor?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem (genetika + szorongás miatt) nagyon izzadós a hónaljam, ennek megfelelően sokszor nem éppen kellemes illatú. Sorstársaimtól kérdezném, ti milyen dezodort használtok, ami sokáig kitart és jó illata is van? Jelenleg Axe Apollo-t használok, de ez nem az igazi, hamar elillan az illata. Old Spice-t próbáltam, de annak meg annyira erős szaga van, hogy én magam lettem rosszul, ha magamra fújtam.

Nektek van jól bevált dezodorotok? Kérlek, adjátok tudtomra. Köszi! ✌️

dec. 27. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Több éve csak Alverde terméket használok ilyen célra. Nincs benne aluminium és a csomagolása újrahasznosítható, hiszen üvegből van.
dec. 27. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a stiftes old spice-t, annak nincs annyira tömény illata és nagyon hatékony. Férjem is izzadós, kb. az összes drogériás márkát kipróbálta és csak ez jött be neki.
dec. 27. 18:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Stifteset használok, Axe-ból van egy jó illat. Viszonylag hosszú ideig megmarad az illata.

Old Spice-ból is ilyet használok, de az inkább valamilyen zselés anyag, de az is egész sokáig hat. Észrevehető a különbség, hiszen ha nem kenem be akkor jobban izzadok.

dec. 27. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem a Csokis Axe a jelenlegi kedvencem.
dec. 27. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Rexona men. Nekem ez vált be.
dec. 27. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Nőtársak is írhatnak?

Ha nagyon izzadós vagy, akkor kevés lehet a desodor, az csak szagtalanít egy ideig, de nem csökkenti az izzadást. Olyant vegyél, ami izzadásgátló (antiperspirant).

Esetleg patikában is érdeklődjél, és ha az illat hiányzik, használj valami kölnit.

dec. 27. 19:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Sanex golyós dezodor
dec. 27. 19:40
 8/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
Én is stiftes vagyok. Nekem a Lactovit jött be. Viszonylag semleges illatú és kibírja a napot.
dec. 27. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Én Gillette izzadásgátló gélt használok és parfümöt
dec. 28. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!