Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen dezodort használjak,...

Milyen dezodort használjak, ami nem készíti ki a bőrömet?

Figyelt kérdés

Old Spice, Gilette, egész életemben ezeket használtam, viszont így 40 körül azt látom, egyre érzékenyebb a hónaljamban a bőr. Igaz időnként borotválom, lehet ez sem segít a dolgon, de igazából fiatalabb koromban ez nem okozott gondot.

Milyen dezodort használjak? Most épp 1 hete várok, mert érzékeny csomók is megjelentek, de már javul.

Egyáltalán miket tartalmaznak ezek a dezorodorok? A fehéreket már nem is használom, egyszerűen le sem lehet mosni normálisan. Közben felháborítónak tartom, hogy a DM weblapján úgy van leírva, hogy milyen csoda dezodorok, ápolnak, hidratálnak is, gondolom ráengedték a chatgpt-t, hogy írjon termék leírást.

aug. 25. 08:42
 1/8 anonim ***** válasza:
79%

Léteznek natúr gyógynövenyes dezodorok, azok nem tudom mennyire hatásosak.

Lehet kapni még dermokozmetikumokat is, azt hiszem a Vickynek van dezodorja vagy stiftje.

aug. 25. 08:55
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Alverde
aug. 25. 09:11
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
Vannak ilyen natúr dezodor ok. Drogériában nézz szét.
aug. 25. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:
A fújós dezodorra gondolsz? Próbáld ki a golyósat vagy a sima kenhetőset. Nekem a fújós mindig is csípte a hónaljam.
aug. 25. 09:19
 5/8 A kérdező kommentje:
Olyat keresek, ami némileg gátolja az izzadás szagokat (egy napon belül, meg amúgy sem vagyok nagyon izzadós, de azért valami van). Ha van illata még jobb, ha nincs, nem baj, amúgy is használok parfümöt.
aug. 25. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Fentebb le lett írva kérdező, natúr kozmetikum vagy dermokozmetikum.

Esetleg elmehetsz bőrgyógyászhoz kivizsgáltatni, hogy nem vagy allergiás valamelyik összetevőre.

aug. 25. 11:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Sanexet golyósat használok, nekem az tökéletes. Abból van érzékeny bőrre való is.
aug. 26. 00:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Spray deot használsz? Ha igen akkor az lehet az oka. Én is sokáig azt használtam, de nagyon kioirosodott egy idő után mind a két hónaljam. Amióta old spice gel stiftes izzadásgátlot használok ez teljesen megszűnt.

Még annyi hogy esetleg probáld ki hogy nem borotválod hanem pl nullás szakállvágó/hajnyiroval nyirod a szőrt ott is. Nem lesz baba popsi sima, de nem is szúr és nem is irritál annyira. Nálam ezek váltak be.

aug. 29. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!