Milyen dezodort használjak?
Az utóbbi időben nagyon sokszor kellett dezodort váltanom. A Rexona és Dove dezodorok állandóan befogták és így tönkretették a ruháimat pár hordás után. Az alumíniummentes Old Spice deok egész sokáig beváltak, pár hete azonban az egyik elkezdte teljesen kimarni a bőrömet, alig akart helyrejönni. Váltottam egy magasabb árú Vichy dezodorra, ami pedig egyáltalán nem hatásos, 72 óra helyett 3 órát bír rajtam, büdösebb vagyok tőle, mintha semmit nem kennék fel.
Nektek milyen dezodor vált be? Az lenne a legfontosabb, hogy hasson, ne irritáljon és a ruhákat se fogja be. Férfi és női dezodorok egyaránt szóba jöhetnek. A stiftes deokat preferálom, de ha ismertek olyan golyós vagy fújós dezodort ami megfelel a fent említett 3 szempontnak, akkor persze azok is jöhetnek.
Szia!
Mi a családban a forever Aloe Verás deóját használjuk már több mint egy évtizede. Nekünk bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!