Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen dezodort használjak?

Milyen dezodort használjak?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon sokszor kellett dezodort váltanom. A Rexona és Dove dezodorok állandóan befogták és így tönkretették a ruháimat pár hordás után. Az alumíniummentes Old Spice deok egész sokáig beváltak, pár hete azonban az egyik elkezdte teljesen kimarni a bőrömet, alig akart helyrejönni. Váltottam egy magasabb árú Vichy dezodorra, ami pedig egyáltalán nem hatásos, 72 óra helyett 3 órát bír rajtam, büdösebb vagyok tőle, mintha semmit nem kennék fel.

Nektek milyen dezodor vált be? Az lenne a legfontosabb, hogy hasson, ne irritáljon és a ruhákat se fogja be. Férfi és női dezodorok egyaránt szóba jöhetnek. A stiftes deokat preferálom, de ha ismertek olyan golyós vagy fújós dezodort ami megfelel a fent említett 3 szempontnak, akkor persze azok is jöhetnek.

júl. 23. 03:10
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Én ezeket használom, de alapszabály hogy bőrre nem fújunk dezodort csak ruhára!

[link]

[link]

júl. 23. 04:10
 2/8 anonim ***** válasza:
Rexona
júl. 23. 05:22
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Gyógyszertárba menj, ott vegyél ilyet, a Rexona, Old Spice meg hasonlók tele vannak mindenféle adalékanyaggal, meg irritatívak is bőrön, illatanyaggal vannak feltöltve, érdemi hatásuk nincs.
júl. 23. 07:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Évek óta csakis Alverdét veszek a DM-ben.
júl. 23. 07:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nivea black&white
júl. 23. 08:36
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
#3 azért ekkora baromságot ne írjál már... Én megküldöm Rexonával pl., még este is alig bírom lemosni, és nem irodista vagyok.
júl. 23. 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Mi a családban a forever Aloe Verás deóját használjuk már több mint egy évtizede. Nekünk bevált.

júl. 23. 09:56
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
#6:Miért lenne baromság? Van akinek nem hatásos a Rexona, nekem sem, gagyi az egész.
júl. 23. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!