Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A nemiszervemen(18F) a dakomon...

A nemiszervemen(18F) a dakomon van 1-2 ilyen pattanashoznhasonlo valamixddd de nem pattanas az hanem kiallo valami nemtudom.. meg van tobb is de azok kicsik,ezek mik lehetnek? szaraz bor? Vagy nem tudom elkepzelni( a himvesszon van nem a kupakon).

Figyelt kérdés

ma 09:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Pattanáshoz hasonló kiálló valami? Ezt én se tudom elképzelni.
ma 11:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a kérdés mely része vicces a számodra, hogy XD-zni kell, főleg hogy a te péniszeden van valami elvaltozás, illetve köszönjük, de ismerjük a nemiszerv szót, nem szükséges külön dákónak is megnevezni. Szóval ha lehet, akkor normálisan kommunikálj, ha már segítséget/tanácsot kérsz.

Nos bármilyen elváltozás esetén az első, hogy ne nyomkodd.

Mióta van ott?

Fájdalmas?

A hímvessző mely részén van? Az egészen észrevehető, a makk felé vagy inkább a tövénél?

ma 12:50
 3/3 anonim ***** válasza:

sztem nem tudod mi az

sztem az pattanás de ha tényleg aggódsz menj el orvoshoz

urulógus, lehet neten is adnak már tanácsot..

szülőket én se kérdeztem sose.. de valójában az a legegyszerűbb.

ma 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!