Ha 2 éven át rendszeresen átlagosan 3 órát aludtam akkor lehet valami komolyabb bajom?
Figyelt kérdés
Nemrég olvastam, hogy mennyire fontos az alvás minden ember számára, nos tudniilik, hogy én még régen 12-14 éves korom környékén szinte mindig átlagosan 3 órákat aludtam, és mindig kimerülten ébredtem fel, emiatt most picit izgulok, hogy nehogy valami komolyabb kár kelettkezett-e bennem emiattma 00:38
1/1 anonim válasza:
Most már felesleges ezen rágodnod, az alváshiány tényleg nagyon ártalmas, de annyit tehetsz hogy egészségesen folytatod tovább az életed, és nem aggodsz tovább mert az legfeljebb stresszhez és még több gondhoz fog vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!