Ez merevedési zavar lehet?
Figyelt kérdés
Ma a barátnőmmel együttlétet terveztünk.
Akárhogy próbálkoztam nem jött össze a merevedés. Ilyen eddig nem nagyon volt velem, hogy ne lett volna megfelelő erekcióm, de egyszerűen nem indultam be. A párom is nagyon enervált volt, nem is volt amolyan "szexi" hangulat a levegőben, nagyon semleges volt a hangulat.
Lehet ez merevedési zavar, vagy inkább pszichés?
Köszi!
tegnap 20:13
2/3 anonim válasza:
1 alkalomból nem lehet semmit sem kikövetkeztetni. Lehet, hogy egyszerűen zavarban vagy,vagy izgulsz. A depresszió is, és a stressz is megöli a merevedést. Én is a 40 év házasságomból 30 év alatt soha nem vallottam kudarcot, mégis a szexszel kapcsolatos első élményeim azok, hogy nem volt merevedésem. Sem akkor, amikor életem első csókját hirtelen a romok közt egy addig ismeretlen nőtől kaptam, Sem a nászéjszakán nem állt fel azonnal, amikor levetkőztünk. Később, amikor lehiggadtam, beszélgettünk, utána 3 x megdöngettem. Én már nem emlékszem, a feleségem emlegeti a hármat, de mindegy. Lényeg hogy le kellett nyugodni hozzá, és máris ment. Olyankor foglalkozzatok valami mással. Nálam akár fél óra múltán áll, mint a cövek. Ugyanazon a napon, mint amikor nem ment. Aki tud, relaxálni, meditálni, nagy segítség. Arra nem szabad gondolni, ami nem ment, és lehiggadni. Azután már nincs gond, ha ez sikerült.
3/3 anonim válasza:
Az a baj, ha arra kezdesz gondolni, hogy mi van, ha nem áll fel, akkor pusztán már attól nem fog felállni. Vagy ha feláll, és arra gondolsz mennyire lesz tartós, rögtön le fog konyulni. Ha az önbizalom elillan, annyi lehet az egésznek. Elveszett önbizalmat visszaszerezni a potencianövelő segítségével is lehet. Írass fel valamit, aztán ha ott a zsebedben a tabletta, határozottan fogod tudni, hogy mindenképpen fel fog állni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!