Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van olyan férfi, aki...

Miért van olyan férfi, aki nem húzza hátra a bőrt vizelés közben?

Figyelt kérdés
Már több kérdésben is felmerült itt. Egyáltalán hogyan lehet úgy pisilni, hogy nincs hátra húzva?
dec. 10. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gyerek koromban nem húztam hátra, mert nem tudtam róla semmit. Azután rájöttem, hogy nem marad alatta pisis, ha hátrahúzom. Ennyi. Erre mindenki vagy magától rájön, vagy nem. De ezt itt kár megkérdezni. Senkinek nem tanítanak erről semmit, és mindenkinek privát ügye, hogyan csinálja.
dec. 11. 17:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Meg kell rá tanítani a gyereket, legkésőbb suli előtt, de inkább 3-4 éves korban, amikor szobatiszta lesz. Ha szűk, akkor meg kell igazítani.
dec. 11. 19:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Én sosem húzom hátra, mert úgy sokkal erősebb a sugár és nehezebben is célzok vele.

Ellenben szoktam olyat, hogy kezdéskor összecsípem a fityma végét, elkezdek pisilni, majd óriásira dagad a bőr, mint egy felfújt béka. Amikor maximálisan feszül, elengedem a végét!

Húgybombànak becézem!

dec. 14. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Asszem amikor kicsik voltunk, nem volt szokás. De már jó ideje úgy csinálom, aztán megtörlöm.
dec. 19. 12:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nincs neki.
dec. 19. 19:41
 16/16 anonim ***** válasza:

En kb 10 eves koromig hugyoztam ugy hogy nem huztam hatra. Aztan faterommal beszeltunk a serdulesrol… es nondta hogy erdemes hugyozasnal vagy akar alapbol hatrahuzni a fitymat. Azota hatrahuzva tartom es ugy is pisilek.

17/F

dec. 20. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!