Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van olyan férfi, aki...

Miért van olyan férfi, aki nem húzza hátra a bőrt vizelés közben?

Figyelt kérdés
Már több kérdésben is felmerült itt. Egyáltalán hogyan lehet úgy pisilni, hogy nincs hátra húzva?
tegnap 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
"Jóvanazúgy"
tegnap 16:37
 2/10 anonim válasza:
65%
Öhmm én még nem vagyok teljesen felnőtt de sosem húztam hátra pisilés közben és rendesen tudok pisilni. De olyan is előfordult már hogy állva pisiltem De akkor az meg azért nem jó mert nem tudok célozni (mindig ülve pisilek).
tegnap 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
Én se húzom hátra, minek? Így is kijön.
tegnap 16:50
 4/10 anonim ***** válasza:
59%
Mivel magától hátra van húzódva kb kamaszkorom óta, így minek húzogatnám külön hátra.
tegnap 17:02
 5/10 anonim ***** válasza:
58%

"Egyáltalán hogyan lehet úgy pisilni, hogy nincs hátra húzva?"

ezt én sem értem, de arra tippelek, eléggé függ a fityma méretétől.

tegnap 17:16
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Én sem húzom hátra,oda megy ahova irányitom.
tegnap 17:20
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Mert nem tanította meg az apja.
tegnap 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Sőt,van olyan pasi,aki nem hogy nem húzza vissza,de elő se veszi pisiléskor...az ő dolga,nekem ettől se jobb,se rosszabb nem lesz
tegnap 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Akinek van fitymája, annak mindenképpen célszerű pisiléshez a bőrt legalább annyira hátra húzni, hogy a nyílás kint legyen. Ha a fitymán keresztül megy a vizelet, akkor a ráncokban megmarad pár csepp, ami bomlani kezd, aminek szaga van, meg egészségtelen.
ma 09:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem úgy tanították, hogy teljesen le kell húzni, de úgy olyan vékony sugárban jön hogy kellemetlen. Emiatt nem húzom hátra közben.
ma 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!