Gynecomastia kezelés?
Egy olyan kérdéssel fodrulnék hozzátok akinek volt hasonló problémája ami nem elhízés alapú hanem hormonális,a műtéti bevatkozáson kívül használt e bármiféle kezelés?
23 éves vagyok s 3 éve derült ki nálam ez "betegség",őszintén reménykedek hogy találok más megoldást mint a műtét.
Rengeteg környezeti anyag provokálhatja. Ételízesítőktől a műanyag palackos italok ftalátjain át, a levendulás illatosítókig mindenféle. Olvasgass ezekről. Ha ki tudod iktatni a tettest, esetleg megszabadulsz tőle.
Háziorvosoddal is beszélj, kérj beutalót. Egy endokrinológus jó, ha megnézi, kivizsgálja.
Ha ezek nem jönnek be, akkor csak a műtét marad.
Ez nem "betegség", csak egy anatómiai másság.
A műtéttel csak értelmetlenül megcsonkítanak és fájdalmas ideges rángási kényszert kaphatsz tőle a karizmaidba. Ráadásul gusztustalanná fog válni a felsőtested - legalábbis az épelméjű emberek szemében - és már soha sem élheted meg teljes mértékben a szexualitásodat.
#3 tegnap 19:27 "lássuk mit rontottak el nálad"
- az ő "nézőpontjuk" szerint kb. semmit, mert az agresszorok célja csakis az volt, hogy számomra egy életre megakadályozzák a normális párkapcsolatokat. A törvényes és orvosetikai szempontok szerint mit rontottak el? Nos a lista elég hosszú:
1. Soha nem egyeztem bele abba, hogy kivágják az egészséges mellmirigyeimet és így érzéktelen és undorító bőrdarabbá rohasszák össze a mellbimbóimat. Tehát teljesen más jellegű beavatkozást végeztek el rajtam, mint amire szükségem lett volna.
2. A műtét egyetlen célja a melleim férfiasabb jellegűvé tétele lett volna, vagyis plasztikai-kategóriás beavatkozásról volt szó. Utólag kiderült, hogy az orvosnak nem volt plasztikai sebészetre képesítése, csakis a férfiak megcsonkítása volt a feladata. Az áldozatoktól mindmáig elvitatják az életkártérítés jogát. (Helyette a pszichológusi kamara jóváhagyásával bolondnak nyilvánítják őket, kirúgatják őket a munkahelyükről és feketelistázzák az áldozatokat. Sokan öngyilkosok lesznek, amit utólagosan ráfognak valamilyen sajnálatos elmezavarra - "biztos túl későn kapták meg az orvosi segítséget, ezért fontos lenne minél korábban leműteni a zaklatott tinédzserek melleit".)
3. A műtét során elvesztettem a mellem, tehát soha nem lehet már vonzó férfitestem. A melleim helyén alaktalan (évekig bűzös) gödör lett, a karomba ideges rángási kényszer van, soha nem lehet vonzó és egészséges élettársam, nem járhatok strandra. A zsírszövethez hozzá se nyúltak, hisz a műtét célja a mellcsonkítás volt és a vizuálisan is minél undorítóbb végeredmény, aminek a korrekciójáért is majd jól megvághat egy plasztikai sebész. Az csak az én "elmebajos" hozzáállásom volt, hogy szerettem volna esélyt kapni a normális életre.
4. A műtét semmilyen pozitív eredménnyel nem járt, és akik ezt az okádék ocsmányságot bevezették a gyakorlatba, azok jól tudják, hogy elvileg se felelhet meg az ilyesmi egy normális embernek. Megjegyzem, hogy esetemben a műtét "kiválóan sikerültnek" volt nyilvánítva.
5. Magamról nem fogok ide képeket rakni, de megjegyzem hogy nem harmincas dagadt pasi voltam, hanem egy életkezdő tinédzser, akinek a testén messze rosszabbul nézett ki az ilyen jellegű ocsmány csonkítás. És nárcista elmebeteg se voltam, hogy valami kis puffadt udvarú mellbimbókat műtessek le, hanem egy tinicsajnak is teljesen megfelelő kis melleim nőttek, amiért előtte sokat zaklattak. A csonkítás akkor esett meg, amikor már esélyem lett volna olyan környezetbe kerülni, ahol furcsa mellekkel is megoldható lett volna egy normális párkapcsolat.
Aki véletlenül annyira tompa, hogy képtelen képeket kiguglizni a témában, annak itt van egy link arról, hogy hogyan néz ki egy "szépen sikerült" ginekomasztia műtét:
(Nekem újabban csak egy pillanatra nyílnak meg, mert lehet hogy tiltják ezeket az undorító - vagyis "gyönyörűre sikerül" szépészeti beavatkozásokat - ja, nem, hanem tejesen egészséges mellek rákműtét-kategóriás megcsonkolását.)
A plasztikai sebészeten is csonkítanak és összerohasztják a mellbimbókat, a különbség mindössze annyi, hogy ott a zsírszövettel is eljátszanak, hogy messziről normális benyomást keltsen az eredmény. Például még kompressziós kötést is adnak a műtét után. Fogalmam sincs, hogy ennek mi az értelme, hisz az elhalt mell vonzerejének már úgyis annyi.
Engem teljesen ledöbbent, hogy mennyi pszichopata él köztük, akik teljesen feleslegesen bevállalják ezt az undorító mellcsonkítást. Bár valakiknek teljesen megfelel a fizetett prostikba ürítés is, vagy a műanyaggal szétbarmolt női mellekre és fájó szilikonseggekre izgulnak. Sajna sok az ultraprimitív elmebeteg...
#6 (06:39) - az oldal szabályzata tiltja az ilyen információk nyilvánosságra hozatalát - de amúgy teljesen mindegy, mert a lényeg azon van, hogy az összes ilyen műtét tönkreteszi a mellet, és ezt a sebészek poénból elhallgatják és mindenféle szefós, alkoholista, drogos, stb. idiótákkal terjesztik ezt a mellcsonkítási divatot, akárcsak a nemi átalakító műtéteket. (Amúgy analóg módon ugyanígy hazudnak az átoperált transzvesztiták, hisz a gátlástalan hazudozásukkal ellentétben mindegyikük 100%-os anorgazmiában szenved.)
Ma már ezt egy kis odafigyeléssel meg lehet úszni, mert van internet, de húsz éve nem volt ilyen információ beszerzési lehetőség - csakis a befolyással bíró pszichopaták dezinformációs gépezete volt jelen.
Tehát az ÖSSZES FÉRFIMELL-KISEBBÍTŐ MŰTÉT TÖNKRETESZI A MELLET - hisz a mellmirigyet mindig kivágják az illető megkérdezése nélkül - ami utána már bárhogy is néz ki öt méternél távolabbról, intim közelségben csak egy undorító aszexuális gusztustalanság marad - tehát abszolút semmi haszna, csak káros.
A szefósoknak persze ez megfelelhet, akárcsak a test tetkókkal és hegtetkókkal való összebarmolása, és kiváló kiegészítője az egyesek által fiatalon is áhított szexuális nullifikációnak, stb. - de egy normális fiatal biztosan nem vágyik ilyen káros ocsmányságra.
(Esetleg nézzétek meg az "American Mary" című ismereterjesztő filmet a témával kapcsolatban, ha valakinek az itt leírt szemléletmód túlságosan újszerű lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!