Elég régen lecsökkent, majd szinte meg is szűnt a feleségemmel a szex. Megvolt mindenféle vizsgálat, de problémát nem találtak. Félre lépni nem akartam, így elfogadtam. Most viszont nem megy a szex. Mit lehet tenni?
Ez elég természetes. Sokáig nem volt szükség a férfi nemiszervre, és most kívánságra egyből működjön?! Szerszámnak is hívják ugye a péniszt, de azért nem olyan, mint egy kalapács, ami évekig elvan a fiókban, és mikor előveszik egyből használható. Valószínűleg pszihésen is sérültél, amikor "önként" lemondtál a szexről, mert a feleséged nem kívánta.
Szerintem legjobb lenne előlről kezdeni az egészet, és nem egyből szexszel próbálkozni. Lassan közeledjetek egymás felé, ahogy kapcsolatotok elején, mint akik csak együtt járnak, séta romantikus helyeken, csókolózás, pettig stb. és lépésről lépésre haladjatok a szex felé.
Ne adjátok fel könnyen, mert a prosztatátok bánja.
A pangás megbosszulja magát.
Időről-időre (bármilyen módon, de) üríteni SZÜKSÉGES.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!