Hogyan tudnám a hátamon lévő pattanásokat csökkenteni, el tüntetni?
Figyelt kérdés
Kamasz koromban nem volt pattanásom most közeledek a 30-hoz és a hátam tele van pattanással. Voltam bőr gyógyásznál aki gyógyszert és kenőcsöt írt fel rá . Ezektől a szervektől csökkent is halványult de miután abba hagytam csak ugyan úgy csúnya let. Nem szeretnék nagyon sokáig gyógyszert szedni mert az nem tesz jót. Esetleg aki ugyan így volt és valahogy sikerült meg oldani a problémát az segítene nekem hogy mit hogyan csinált hogy el tűntek a pattanásai. Előre is köszönöm.tegnap 20:26
2/4 anonim válasza:
Hátkefe, bőrradír és napfény! Nekem ami igazán helyretette az a napsütés volt. Télen szoliba el szoktam menni ritkán.
3/4 anonim válasza:
Ugyanezzel küzdök. Ami nekem segített, az a Cerave habzó tisztító gél volt.
4/4 anonim válasza:
Szalicil sav. Kapni DM-ben, Rossmann-ban.
Alaposabb hátmosás, bőrradír. Vegyél valami szilikonos kefét vagy hablabdát és alaposan sikáld át a bőröd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!