Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit kezdjek a smegmával?...

Mit kezdjek a smegmával? 16/F(fiú)

Figyelt kérdés
Pár éve vettem észre a makkom alatt ilyen fehér cuccost, ami kemény, és büdös a szaga. Utána jártam, hogy mi lehet az, és azt találtam, hogy az smegma.Próbáltam megoldást találni a problémára, hogy hogyan lehetne ezt a cuccost eltüntetni(nem levágni).Hallottam olyat, hogy mosd meg jobban, vagy olyat, hogy ne mosd meg rendes szappannal, mert kiszárítja a bőröd, és még rosszabb lesz.Háziorvos is csak aztmondta, hogy mossam meg jobban, és elmúlik, de ennél alaposabban már nem tudom megmosni. Már r*hadtul elegem van belőle + nagyon büdös. Valakinek nincs valami ötlete/tanácsa, hogy hogy lehetne ettől megszabadulni? Előre is, Köszönöm!

#szmegma #mit kezdjek a smegmával? #mit kezdjek a szmegmával?
nov. 27. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Nem lehet hogy gombás?
nov. 27. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valóban smegna és nem egyéb fertőzés, akkor a normális tisztítás hatására el kellene múlnia

Amit kipróbálhatsz, hogy veszel a gyógyszertárban Betadine-t, és azzal bekened esténként fürdés után. Ez széles spektrumú fertőtlenítő, szóval pár nap alatt segítenie kell, és használható nyálkahártyán is, tehát kenheted a makkodta. Tisztítani pedig semmi mással nem kell, mint sima szappannal.

nov. 27. 18:54
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Tessék visszahúzott bőrrel pisilni, és a cseppet a végéről wc papírral leitatni. Ne pácold a pisiben, ha eddig úgy lett volna.
nov. 27. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Szinte ugyanígy voltam,mint Te kérdező.

A hátrahúzva hordás megoldotta ezt a problémám.

Évek óta így hordom,sokkal tisztább vagyok azóta.

nov. 30. 08:06
 5/9 A kérdező kommentje:
hogyan hordjam hátrahúzva?
nov. 30. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne húzd vissza a makkodra a bőrt.

Lehúzod,és úgy hagyod.4es voltam

nov. 30. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a többiek is mondták, húzd hátra pisiléskor, hogy ne a fitymádba pisilj. Ha ott maradnak a vizeletcseppek, akkor attól több fitymafaggyú fog termelődni.

Hosszabb távon hátrahúzva kellene tartani legalább otthon. Ha pedig nagyon túllóg, akkor az urológusnak kell megmutatni. Létezik olyan betegség, hogy fitymatúltengés, amikor nem szűk, de "feleslegesen" túl hosszúra nyúlik ez a becses bőrdarab.

dec. 1. 18:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Kipróbáltad a hátrahúzva?
dec. 30. 09:44
 9/9 A kérdező kommentje:
igen kipróbváltam egy pár óráig hátrahúzva. halványabb, és kisebb lett utána.
jan. 3. 00:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!