Hasonló pénisz problémák?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy néhány napja berepedt valahogy a fitymám és emiatt besebesedett,piros lett, viszket és hámlik róla a bőr…enyhe fitymaszűkületem is lett emiatt…próbáltam kenegetni de semmi nem segített azt mondják sokan hogy lehetséges gomba…orvoshoz már így mindenképpen menni fogok hétfőn de az volna a kérdésem hogy ugye nem kell ezt körülmetélni ha meggyógyultam? Esetleg valakinek hatásos módszer ami bevált erre az esetre?nov. 24. 12:06
1/5 anonim válasza:
Ezt majd az orvos tudja eldönteni, a pontos probléma megállapításának függvényében.
2/5 anonim válasza:
Remélhetőleg ha megszűnik a gyulladás, minden rendben lesz! De azon múlik, milyen állapotban van majd utána a fitymád.
3/5 Eöske janeszka21 válasza:
Ne szárazon told be és nem lesz gond
4/5 anonim válasza:
Egy seb miatt sohasem metélnek. Azt kimondottan fitymaszűkület miatt szokta ajánlani az orvos. Ne urológushoz menjél! Bőr és nemibeteg gondozó, illetve bőrklinika az illetékes a sebekre. Nekem azt mondták, erre, hogy herpesz. Mire mondtam,hogy senkivel sem voltam, még a feleségemmel sem a hónapban. Akkor valami olyasmi. Először ezüst nitráttal maratták szét, nem is tudom, miért, de hatalmas nagyra nőtt a sebem. Kábé az ötödik, vagy a hatodik bőrgyógyász volt az, aki végre olyat adott, amitől meggyógyult.
5/5 anonim válasza:
Miért tolná ilyenkor be?
Neked biztos elfér a szűk lyukban.?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!